Allah ım hayırlısını nasip etsin canım bel agrısı ateşlenme aynı anda başladı iki haftadır elim ayagım tüm vücudum sızlıyor yanıyor agrıyor galiba vucüd sperme alışıyor hiç böle olmazdım çünküAyneennn bnm tam 5 gün var şuan ama belim fena ağrıyor
Doktorlar her ihtimali düşünerek tedavi ve muayne ediyor canım kendinde kusur arama herşeyin başı Allah..Öyle rabbime şükürler olsun bir tane nasip etti ikinci için en son gitmemde rahim filmi çekelim dedi tüplerin mi tıkandı acaba dedi dr. Soramadım da bu tüpler sonradan tıkanıyor mu yani birinci oldu sonuçta
Aynı durumdayız canım. Benden sonra evlenenler 2. çocuğu yaptılar. O kadar üzülüyorum ki benim niye yok diye. İnşallah Allah bizim de kucağımızı boş bırakmaz.Kariyer diye diye 5 yıl geçti evleneli. Şimdi ise koca bir bekleyiş. Çevremde çocuğu olmayan 1 tane bile arkadaşım kalmadı. Herkes soruyor çok moral bozucu. Allah seninde yardımcın olsun inşaAllah..
Ama daha adet olmadin dimi canım. Geçsin biraz bekle. Bende olmadım. Test yapmicam. Bayağı geçsin. Hatta bayramın ilk gününden sonra yaparım. Eğer olmazsam tabi. Ama kesin bugün olurumKocaman bir tek çizgi.. Allah ım hayırlısıysa olsun dedim değilmiş demekki hayırlı olsa Kadir Gecesi hürmetine nasip ederdi bu yüzden üzülmedim.. ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip olur İnşallah..
Amin cok istiyorum bir evladım olsun. bayram gecinceye kadar test yapmayacagim. bel agrisi suruyor gelir herhalde. nasipten oteye gecilmiyorAynı durumdayız canım. Benden sonra evlenenler 2. çocuğu yaptılar. O kadar üzülüyorum ki benim niye yok diye. İnşallah Allah bizim de kucağımızı boş bırakmaz.
Günaydın cnm benimde bat dundu ama olmadım bugün sabah test yaptım tek cizgiydi ara ara kasikalrim agiriyor ilk defa günüm geçti ama test negatifKızlar bugün adet günüm ama olmadım daha. Olacam bekliyorum. Göğüslerimin yanları ağrıyor. Eklem yerlerim ve bacaklarim bileklerime kadar sızlıyor ara sıra... inşallah olmam adet. Hayırlısıyla... ama olacam kesin. Biliyorum yine
Günaydın canım. Herhangi bi belirtin varmı peki. Akıntı vs..Günaydın cnm benimde bat dundu ama olmadım bugün sabah test yaptım tek cizgiydi ara ara kasikalrim agiriyor ilk defa günüm geçti ama test negatif
Benimde 4 gun insallah hamişizdirrr hepimizzzzBat a son 4 gün kızlaar buyrun beraber bekleyelim pozitifleri görelim İnşAllah
her ay bende ayni muhabbet bir iki guc geçebiliyor ama negatif. gelceksede bugun gelse bari. adetin 3 gunu yumurtaliklara bakacaklar pazartesiye denk gelse baktiririm. yoksa diger aya kalacak. testi de bilerek yapmiyorum bakalım ne olacak. sen kac aydir deniyorsun canımGünaydın cnm benimde bat dundu ama olmadım bugün sabah test yaptım tek cizgiydi ara ara kasikalrim agiriyor ilk defa günüm geçti ama test negatif
cnm belırtı olarak adetle aynı olur genelde derler ama benım her adette olan belırtım bu sefer yok sadece kasık agrısı cok aysadım otrurup kalkerken batmalar, aksam ısten eve gıttıgımden hemen uyuma istegı hamılelık belırtıı var ama nedense sabaah test yaptım negatıf cıktıGünaydın canım. Herhangi bi belirtin varmı peki. Akıntı vs..
Benimde kasıklarima ara ara agri giriyor. Bide bende idrar yolu enfeksiyonu da vardi ben bu ay onun tedavisinide oldum gecti bisey kalmadi. Yeni evliyim ama hemen cocuk istiyorum esjm ve ailesi cocuklari cok seviyor. Hayirlisi olsun ama insallah hamileyizdir ya :))
İnşallah canım maalesef o enf. Durumu bnm de başıma geldi ve hatta şuan gebelikte alınabilecek bi antibiyotik verdi dr. Yrn yada diğer gün idrar testi yapmayı düşünüyorum inş vardır Rabbim hayırlısıyla nasip ederBenimde kasıklarima ara ara agri giriyor. Bide bende idrar yolu enfeksiyonu da vardi ben bu ay onun tedavisinide oldum gecti bisey kalmadi. Yeni evliyim ama hemen cocuk istiyorum esjm ve ailesi cocuklari cok seviyor. Hayirlisi olsun ama insallah hamileyizdir ya :))
Benimde aynı şekilde hemen hemen aynı belirtiler. Benim bide bacaklarim falan azcik sızlıyor. Ama test yapmadim. Yapmicam da. Hep aynı senaryo. Her ay belirti yaşıyorum test negatif. Bu sefer yapmicam. Nasıl olsa birazdan yada akşam görürüm kırmızılari. En geç bayramın ilk günücnm belırtı olarak adetle aynı olur genelde derler ama benım her adette olan belırtım bu sefer yok sadece kasık agrısı cok aysadım otrurup kalkerken batmalar, aksam ısten eve gıttıgımden hemen uyuma istegı hamılelık belırtıı var ama nedense sabaah test yaptım negatıf cıktı
Ayy canım benim insallah allah istedigin gibi saglikli bi evlat nasip eder sana ve tum isteyenlere.İnşallah canım maalesef o enf. Durumu bnm de başıma geldi ve hatta şuan gebelikte alınabilecek bi antibiyotik verdi dr. Yrn yada diğer gün idrar testi yapmayı düşünüyorum inş vardır Rabbim hayırlısıyla nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?