Bat'ına birkaç gün kalanlarr

8 aydır denıyorum cnm bugun aksama kadar olmaz ısen yarın sabah test yap. ıdrarda cıkamyabılır ama benım kan veripte negatıf gormeye cesaretım yok acıkcası

Can'ım aynıyız.. Pzt yarım gün çalışıyor hastaneler ya o zamana denk gelecek yada cuma gününe denk gelmesi lazım .. Adetimin 2 yada 3. Günü hormon testlerim var.. Eğer tatilde kaynarsa bidahaki aya kalıyor inşaallah hayırla denk gelir ya.. Yada hiç olmayız inşaallah

benim kasiklarimdan daha cok alt karnim agriyor duscek gibi bide az once lop diye beyaz akinti indi. karnim bi hos yaaa. sokulemiyor mu baska bisi mi nedir bu. ay Bursaya yola gidicem bunlari dusunmekten sevinemiyorum memleketime gidicem diye :)

8 aydır denıyorum cnm bugun aksama kadar olmaz ısen yarın sabah test yap. ıdrarda cıkamyabılır ama benım kan veripte negatıf gormeye cesaretım yok acıkcası
bende 9 aydir deniyorum. yarin yapsam idrarda cikar mi ki en iyisi pazartesiyi beklemek belki kan veririn. bi bakmisim aksama kirmizi canavar yetismis pff

Bizim adet sonrası haziran 15 ten 24 üne kadar 5 ilişki oldu.24 ten sonra idrar yolu enfeksiyonu başladı ilaç kullanıyorum o yüzden çatlama dan sonra hiç olmadı. Şuan 5 günüm var. Karnım belim de kasıkta çok ağrıyor enfeksiyon dan da olabilir diyorum ama göğüslerimde ağrı sızı dolgunluk var tek belirti bu bendeki.
benim kasiklarimdan daha cok alt karnim agriyor duscek gibi bide az once lop diye beyaz akinti indi. karnim bi hos yaaa. sokulemiyor mu baska bisi mi nedir bu. ay Bursaya yola gidicem bunlari dusunmekten sevinemiyorum memleketime gidicem diye :)

bende bu ay ovu denedim bakalım neler olcak sat 12 hazirandı ama göğüslerim büyüdü sanki bide sol belim batıyo

yap cnm belırsızlıkten ıyıdır en azından kendın rahatlarsın bıraz ben bu sabah ıse gelmeden yaptım negatıftı testı bıraktım ıse geldım sımdı bel agrısı basladı bende
pazartesi düşünüyorum. yola cikicam aileme gidicem kafam oyalanir biraz düşünmem suan ki gibi. ama yanimada pet almiyorum. hani bir hikaye vardir. yağmur duasina gidenlere sorarlar elinizde niye şemsiye yok. benimkide o misal bebek istiyorum ne adeti aaa falan :)

ınsallah cnm Rabbim gönlumüze nıyetımıze gore versın bende cok ıstıyorum ınsallah bu ıkımızde guzel haberler verırız bırbırımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…