8 aydır denıyorum cnm bugun aksama kadar olmaz ısen yarın sabah test yap. ıdrarda cıkamyabılır ama benım kan veripte negatıf gormeye cesaretım yok acıkcasıher ay bende ayni muhabbet bir iki guc geçebiliyor ama negatif. gelceksede bugun gelse bari. adetin 3 gunu yumurtaliklara bakacaklar pazartesiye denk gelse baktiririm. yoksa diger aya kalacak. testi de bilerek yapmiyorum bakalım ne olacak. sen kac aydir deniyorsun canım
Adetime 4 gun var simdi kalkip bi test yapsam cikar mi8 aydır denıyorum cnm bugun aksama kadar olmaz ısen yarın sabah test yap. ıdrarda cıkamyabılır ama benım kan veripte negatıf gormeye cesaretım yok acıkcası
Can'ım aynıyız.. Pzt yarım gün çalışıyor hastaneler ya o zamana denk gelecek yada cuma gününe denk gelmesi lazım .. Adetimin 2 yada 3. Günü hormon testlerim var.. Eğer tatilde kaynarsa bidahaki aya kalıyorher ay bende ayni muhabbet bir iki guc geçebiliyor ama negatif. gelceksede bugun gelse bari. adetin 3 gunu yumurtaliklara bakacaklar pazartesiye denk gelse baktiririm. yoksa diger aya kalacak. testi de bilerek yapmiyorum bakalım ne olacak. sen kac aydir deniyorsun canım
ben regl oldum8 aydır denıyorum cnm bugun aksama kadar olmaz ısen yarın sabah test yap. ıdrarda cıkamyabılır ama benım kan veripte negatıf gormeye cesaretım yok acıkcası
CIDDIMISIN CNM COK UZULDUM HAYIRLISI OLSUN INSALLAHben regl oldumtam gunumde hemde şaşmadı bile
hayırlısı canım benım sağolCIDDIMISIN CNM COK UZULDUM HAYIRLISI OLSUN INSALLAH
yok cnm bayramdan sonraya kaldısen gıttın mı canı hastaneye naptın
benim kasiklarimdan daha cok alt karnim agriyor duscek gibi bide az once lop diye beyaz akinti indi. karnim bi hos yaaa. sokulemiyor mu baska bisi mi nedir bu. ay Bursaya yola gidicem bunlari dusunmekten sevinemiyorum memleketime gidicem diye :)Can'ım aynıyız.. Pzt yarım gün çalışıyor hastaneler ya o zamana denk gelecek yada cuma gününe denk gelmesi lazım .. Adetimin 2 yada 3. Günü hormon testlerim var.. Eğer tatilde kaynarsa bidahaki aya kalıyorinşaallah hayırla denk gelir ya.. Yada hiç olmayız inşaallah
bende 9 aydir deniyorum. yarin yapsam idrarda cikar mi ki en iyisi pazartesiyi beklemek belki kan veririn. bi bakmisim aksama kirmizi canavar yetismis pff8 aydır denıyorum cnm bugun aksama kadar olmaz ısen yarın sabah test yap. ıdrarda cıkamyabılır ama benım kan veripte negatıf gormeye cesaretım yok acıkcası
benim kasiklarimdan daha cok alt karnim agriyor duscek gibi bide az once lop diye beyaz akinti indi. karnim bi hos yaaa. sokulemiyor mu baska bisi mi nedir bu. ay Bursaya yola gidicem bunlari dusunmekten sevinemiyorum memleketime gidicem diye :)
adet gunun bugun mu cnmbende 9 aydir deniyorum. yarin yapsam idrarda cikar mi ki en iyisi pazartesiyi beklemek belki kan veririn. bi bakmisim aksama kirmizi canavar yetismis pff
adetim dundu canımadet gunun bugun mu cnm
aynııyız senle hıcmı test yapmadınadetim dundu canım
yapmadım her ay ayni hazin sonu görünce elim gitmiyor artık :'(aynııyız senle hıcmı test yapmadın
yap cnm belırsızlıkten ıyıdır en azından kendın rahatlarsın bıraz ben bu sabah ıse gelmeden yaptım negatıftı testı bıraktım ıse geldım sımdı bel agrısı basladı bendeyapmadım her ay ayni hazin sonu görünce elim gitmiyor artık :'(
pazartesi düşünüyorum. yola cikicam aileme gidicem kafam oyalanir biraz düşünmem suan ki gibi. ama yanimada pet almiyorum. hani bir hikaye vardir. yağmur duasina gidenlere sorarlar elinizde niye şemsiye yok. benimkide o misal bebek istiyorum ne adeti aaa falan :)yap cnm belırsızlıkten ıyıdır en azından kendın rahatlarsın bıraz ben bu sabah ıse gelmeden yaptım negatıftı testı bıraktım ıse geldım sımdı bel agrısı basladı bende
ınsallah cnm Rabbim gönlumüze nıyetımıze gore versın bende cok ıstıyorum ınsallah bu ıkımızde guzel haberler verırız bırbırımızepazartesi düşünüyorum. yola cikicam aileme gidicem kafam oyalanir biraz düşünmem suan ki gibi. ama yanimada pet almiyorum. hani bir hikaye vardir. yağmur duasina gidenlere sorarlar elinizde niye şemsiye yok. benimkide o misal bebek istiyorum ne adeti aaa falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?