Hamilesindir muhakkak içime dogdu :)Yarin
Cikcaj
caanım önce doktora girip söyleyecen o da bilgisayardan işaretleyecek sana kayıt yapacak yoksa olmazİyi geceler arkadaşlar kanda gebelik testi yaptırmak için öncesinde doktora muayene olmak zorunda mıyız o mu yönlendiriyor yoksa direkt yaptırabilir miyiz nasıl olıyor ?
Canım başka bir arkadaş olabildiğini söyledi :scaanım önce doktora girip söyleyecen o da bilgisayardan işaretleyecek sana kayıt yapacak yoksa olmaz
canım bende bazı aylar kan veriyorum hastaneye gidiyorum kadın doğum doktoruna gebelik şüphem var diyorum anlatıyorum durumu doktorda bilgisayardan kayıt yapıyor tamam git kan ver diyorCanım başka bir arkadaş olabildiğini söyledi :s
Tamam canım çok teşekkürler :)canım bende bazı aylar kan veriyorum hastaneye gidiyorum kadın doğum doktoruna gebelik şüphem var diyorum anlatıyorum durumu doktorda bilgisayardan kayıt yapıyor tamam git kan ver diyor
ben böyle yapıyorum canım
rica ederim canım ilk defamı kan verceksin kac gün gecti batıTamam canım çok teşekkürler :)
İnş cnm adet gibi ama az az kanamam gelfiHamilesindir muhakkak içime dogdu :)
Canim sonuç cikmiştir durumlar ne ??İnş cnm adet gibi ama az az kanamam gelfi
Direk yaptirabilirsin tabiki özel laboratuvarlarda..ben öyle yapmıştım sonra doktoruma gittim.İyi geceler arkadaşlar kanda gebelik testi yaptırmak için öncesinde doktora muayene olmak zorunda mıyız o mu yönlendiriyor yoksa direkt yaptırabilir miyiz nasıl olıyor ?
Cnm kanda sıfır ckktiCanim sonuç cikmiştir durumlar ne ??
Ee gununde geçiyo nasilboluyor bu ??Cnm kanda sıfır ckkti
Slm kizlar bat 4 bugun test yaptim dayanamayip tabiki cikmadi☺
Ben direk gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum diyorum canm. Sıkıntı olmuyo yapiyolarCanım başka bir arkadaş olabildiğini söyledi :s
Bende anlamadim cnm saglikocagi çok erken çıkmaz dedi 8 inde tekrar bakaljm dedi ama ümidim yok artikEe gununde geçiyo nasilboluyor bu ??
Peki nereye diyorsun canım :)Ben direk gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum diyorum canm. Sıkıntı olmuyo yapiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?