Son iki hafta hapi duzgun içtiysen korunmasanda bisey olmuyo son iki hafta hic sikinti yok ama adetten ciktigin zamn ilk yedigun bir gun bile icmessen hamilelik bekle tabi reçetesini iyi oku canim bende kullandim onu baya bilgi sahibiyim benim 5gun bile adet olmadigim bile olmustu bazen gunler ileri kayiyo takilma okdar o ilaçlar iyi koruyo..merhabalar
gebelik gibi bir düşüncem yok - tu aslında
ama şüphelenmeme neden olacak bir ilişkim oldu bu ay yumurtlama günümde
doğum kontrol hapı kullanıyorum da bu ay birden çok defa unuttum ya da çok gecikmeli içtim.
haplara rağmen başıma böyle bişey gelirse doğururdum herhalde.
hapım bugün bitti 3-5 gün sonra adet olmam lazımdı ama bilemiyorum tabi.
Tip merkezine tatlimPeki nereye diyorsun canım :)
Hamilemisin canim tebriklerrr.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.simdi mi test yaptinPozitif çıktı
Pozitif çıktı
1 gün gecikti. 5 gün önceki negatif gecikme de pozitif çıktı ama ben hala inanamıyorum. Bir yanlışlık olmalı. Evet gebeliği çok istiyorum ama yanlışlık var gibitebriklerrrrr adetiniz kac gun gectikten sonra test yaptiniz
1 gün gecikti. 5 gün önceki negatif gecikme de pozitif çıktı ama ben hala inanamıyorum. Bir yanlışlık olmalı. Evet gebeliği çok istiyorum ama yanlışlık var gibi
Var çok silikbelkide daha shoktasinizdir testin resmi yokmu :)
Var çok silik
Mevzu ben ovulasyonda hamile kalmış olamam. 1 hafta önce girdim ilişkiye içe boşalma o zaman oldu ovulasyon da geri çekme oldu.
Son iki hafta hapi duzgun içtiysen korunmasanda bisey olmuyo son iki hafta hic sikinti yok ama adetten ciktigin zamn ilk yedigun bir gun bile icmessen hamilelik bekle tabi reçetesini iyi oku canim bende kullandim onu baya bilgi sahibiyim benim 5gun bile adet olmadigim bile olmustu bazen gunler ileri kayiyo takilma okdar o ilaçlar iyi koruyo..
8 gün olmuş ilişkiye gireli. Yani 5 günde yerleşme 3 günde hcg... yok yine imkansız. Ovulasyonda hamile kalmış olsaydım belirgin çıkardı gibi geliyor. Silik en azından. Çünkü ben bundan 4 gün önce test yaptım. Çıkardı. Muhtemelen çoğul yumurtlama oldu 2. Dollendi. E ama kanda hcg yukselmeden nasıl olursa idrar da çıkar? İşin içinden çıkamadım anlayacağınhayirlisi olsun canim istersen aradan bi kac gun gectikten sonra tekrar bi test yap emin olmak icin iyicene
8 gün olmuş ilişkiye gireli. Yani 5 günde yerleşme 3 günde hcg... yok yine imkansız. Ovulasyonda hamile kalmış olsaydım belirgin çıkardı gibi geliyor. Silik en azından. Çünkü ben bundan 4 gün önce test yaptım. Çıkardı. Muhtemelen çoğul yumurtlama oldu 2. Dollendi. E ama kanda hcg yukselmeden nasıl olursa idrar da çıkar? İşin içinden çıkamadım anlayacağın
Sorma canım ya sabah test yapcam 5 tllik test işte. Bu sefer erken gösteren testten alcam bunu da kullanıpcok tuhaf ya gercekten testmi bozukki anlamadim gitti
Sorma canım ya sabah test yapcam 5 tllik test işte. Bu sefer erken gösteren testten alcam bunu da kullanıp
Daral geldi
Kızlar mrb benim adetim 2 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var altımda sürekli ıslaklık var sanki bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?