- 2 Mayıs 2015
- 12
- 43
- Konu Sahibi nikolatesla
Yeni üyeyim ama forumu takip ediyorum uzun süredir.
Dert değil aslında ama bana gördükçe dert oldu burada
Her konuda biri kendinden bayan diyerek bahsediyor, biliyorum çoğunluk bunu daha kibar olduğunu düşündüğü için kullanıyor ama bayan diyerek bir cinsiyeti karşılamıyorsunuz.Ki günümüzde erkekler kendilerinden ben şöyle şöyle bi bayım diye bahsetmiyor.
Bayanım demenin alt metninde kadın olduğumu söylersem herkes sevişmiş olduğumu düşünür yatıyor.
Malum ülkede sevişmemiş o zaman kız, sevişirse kadındır algısı var.
Kadınlar kulübündeyiz malum, kadın olduğumuzu fark edelim toplumun bizi kendi cinsiyetimizi karşılayan sözcükle bile yargılamasına izin vermeyelim diyorum.
Konu baya uzun ve derin aslında ama gözünüzü yormak da istemiyorum
O yüzden kısaca bayan değil kadın arkadaşlar
Dert değil aslında ama bana gördükçe dert oldu burada
Her konuda biri kendinden bayan diyerek bahsediyor, biliyorum çoğunluk bunu daha kibar olduğunu düşündüğü için kullanıyor ama bayan diyerek bir cinsiyeti karşılamıyorsunuz.Ki günümüzde erkekler kendilerinden ben şöyle şöyle bi bayım diye bahsetmiyor.
Bayanım demenin alt metninde kadın olduğumu söylersem herkes sevişmiş olduğumu düşünür yatıyor.
Malum ülkede sevişmemiş o zaman kız, sevişirse kadındır algısı var.
Kadınlar kulübündeyiz malum, kadın olduğumuzu fark edelim toplumun bizi kendi cinsiyetimizi karşılayan sözcükle bile yargılamasına izin vermeyelim diyorum.
Konu baya uzun ve derin aslında ama gözünüzü yormak da istemiyorum
O yüzden kısaca bayan değil kadın arkadaşlar