Bayanın yanındayken, bayanın araç kullanmasından rahatsız olan erkek

cisemyldz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
145
16
39
Erkek arkadaşımla iki haftadır tanışıyoruz, benim aracima ilk bildiğinde yanında bayanın aracı kullanmasından rahatsız olduğunu söyledi ve kendisi kullanmak istedi aracta oturuyorken, ben de çok ciddi olmadığı için konuyu gecistirdim. Başka bigün ikinci binisinde tekrar teklif etti ve verdim aracı o kullandı. Ben 3 senelik sürücüyüm, yakıtını tasarruflu kullanmayı seviyorum, gerektgnde hiz yapiyorum iyi bir surucuyum de, o ve özellikle arkadaşı aşırı hız yapıyor (onlar da iyi kullanıcı), vitesimle alakali sıkıntı yaşıyorum suan kolay girmiyor vitese, ben asla böyle biteklifte bulunmazdim erkek arkadaşıma, anlayamiyorum ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşımla iki haftadır tanışıyoruz, benim aracima ilk bildiğinde yanında bayanın aracı kullanmasından rahatsız olduğunu söyledi ve kendisi kullanmak istedi aracta oturuyorken, ben de çok ciddi olmadığı için konuyu gecistirdim. Başka bigün ikinci binisinde tekrar teklif etti ve verdim aracı o kullandı. Ben 3 senelik sürücüyüm, yakıtını tasarruflu kullanmayı seviyorum, gerektgnde hiz yapiyorum iyi bir surucuyum de, o ve özellikle arkadaşı aşırı hız yapıyor (onlar da iyi kullanıcı), vitesimle alakali sıkıntı yaşıyorum suan kolay girmiyor vitese, ben asla böyle biteklifte bulunmazdim erkek arkadaşıma, anlayamiyorum ne yapmalıyım?
Arabamın düzeni Değişiyor kusura bakma veremem de. Ben olsam vermezdim

Senin arabanla mı millete erkeklik taslıyor
Çok istiyorsa kendisi araba alsın onla gezdirsin seni

tipik türk erkeği ve kadının araba kullanmasını beğenememe sendromu.
normalde al sen kullan der veririm arabayı ama birisi böyle dese bana inadına vermem.
laf ederse de bin taksiyle gel derim.
ezsinler de neyle olursa olsun.

Ukalaya bak. Kendi cok mu iyi sürüyo da senin sürücülügünü begenmiyo. Begenmeyen iner, bende böyle deseydin. Yada daha iyisi inadina yavas sürseydin. :63:

bende panik atak var başkası kullanınca rahatsız oluyorum de.böyle ağzıyla birşey isteyen insanlardan da hiç hazetmem ya

Ne diye yalan yere hastalık uydursun ki? vermek itemiyorum desin bu kadar basit.

Al işte. Yeni sürücü olsan (benim gibi) tamam diyecem ama. Bizim klasik Türk erkeği. Kendine konduramıyordur kız kullanacakta ben yanında oturucam diye. Bence ısrarla kendin kullanmak istediğini söyle..

araç kullanmamla alakalı kötü bişey söylememedi hiç, sadece bayanın yanındayken araç kullanmasından rahatsız olduğnu söyledi

Al işte. Yeni sürücü olsan (benim gibi) tamam diyecem ama. Bizim klasik Türk erkeği. Kendine konduramıyordur kız kullanacakta ben yanında oturucam diye. Bence ısrarla kendin kullanmak istediğini söyle..
evet aynen öyle düşünüyor, benim de öyle konuşmam gerekiyor sanırm, çünki ben böyle bişey talep etmem, üstelik tam olarak yollarını bilmediği bişehir

Bizim klasik Türk erkeğidir demeyeceğim çünkü araba benim olsun veya olmasın erkek arkadaşım da sürekli beni direksiyona oturtmaya çalışıyor. Sorun bizde mi ki acaba ? :KK53:
Şaka bir yana, açıkça söyleyin bence hızdan hoşlanmıyorum ve başkası kullandığında aracımın düzeni bozuluyor diye.

bazı arkadaşlar baya bi yerden yere vurmuş erkek arkadaşınızı :)) evt türk erkeğinde malesef böyle kopleksler olabiliyor, kibarca kırmadan arabamın düzeninin değişmesini istemiyorum dersiniz, ya da her istediğinde ben kullanmak istiyorum artık alış bu duruma falan diyin kırmadan

Şu kadın parası ile erkeklik taslayan adamı çok aradın mı güzelim? :KK14:[/
bilmiyorum ki, aslında kibar birisi böyle bişeyi hiç olmadı, yeni tanımaya çalışıyorum, sahiplenme duygususunu hissettiren birisi, sadece araç konusunda böyle bisıkıntı yaşadım

X