Bayanlar bi bakın hele

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Kızlar 22 gün önce doğum yaptım sutum çok şükür geliyor oğlum guzel emiyordu ta ki 3 gün öncesine kadar bi anda bir şey oldu sanki memeyi ağzına veriyorum ağlıyor emmek istiyor ama itiyor kendini ağzını acıyor. Uyku halindeyken emiyor orda bir sıkıntı yok günde 3 4 defa tuvaletini de yapıyor sutümde geliyor yani napcagimi şaşırdım artık delircem bırakacak diye çok korkuyorum

Pamukcuk olabilir, gazi olabilir, yediginiz acili baharatli bir şey kokunuzu degistirmis olabilir ama ne olursa olsun pes etmeyin gerekirse sadece uykusunda emzirin, benim kizim tam 2 ay memeyi reddetti sadece uykusunda emdi. Sonra 2 yasina kadar emzirdim.

Öyle olsa gece neden emsin ki gece 4 5 defa emmeye kalkıyor sıkıntı da çıkarmıyor şimdilik :110:

Pamukcuk olabilir, gazi olabilir, yediginiz acili baharatli bir şey kokunuzu degistirmis olabilir ama ne olursa olsun pes etmeyin gerekirse sadece uykusunda emzirin, benim kizim tam 2 ay memeyi reddetti sadece uykusunda emdi. Sonra 2 yasina kadar emzirdim.
Valla ayakta sallayarak emziriyorum resmen sirtimdan ter akiyor birakmasin diye

Sutun tazyikli mi acaba? Meme reddi icin erken sanki ama onun belirtisi soylediklerin

Valla ayakta sallayarak emziriyorum resmen sirtimdan ter akiyor birakmasin diye

Ben de ayakta sicratarak emzirebiliyordum bir dönem, o donem de ben sisko, bebek sisko, belim fitik, her yanimdan şakır şakır ter akardi. Sonra onu da birakmisti, uyutur uykusunda emzirirdim, acliktan aglardi da almazdi memeyi, bikac kez biberonla vermeyi denedim onu da almadi. Neyse sonra kendiliginden duzeldi aniden. Sonra da memeci oldu 2 sene birakmadi. Zor bir donem ama geçiyor, sabirli ve sakin olun, panik yapmayin, inanin bunu yasayan çooook anne var.

Ben de ayakta sicratarak emzirebiliyordum bir dönem, o donem de ben sisko, bebek sisko, belim fitik, her yanimdan şakır şakır ter akardi. Sonra onu da birakmisti, uyutur uykusunda emzirirdim, acliktan aglardi da almazdi memeyi, bikac kez biberonla vermeyi denedim onu da almadi. Neyse sonra kendiliginden duzeldi aniden. Sonra da memeci oldu 2 sene birakmadi. Zor bir donem ama geçiyor, sabirli ve sakin olun, panik yapmayin, inanin bunu yasayan çooook anne var.
Bende de kulunc girmesi oldu belim resmen kopuyor.inşallah mücadele edeyim bakiyim umarım bırakmaz

Canım sarımsaklı gıdalar, reglin baslaması,aşırı tazikli süt, meme ucuna , gögüse veya vucuda sürülen krem parfüm vs turu seyler sütün tadını degıstırır ve anne kokusunda degısıklık varsada bebek yaklasmayabılır sakın pes etme bu gecıcı bı surec

Back
X