Bayanlar Lütfen yardım edin içim içimi yiyor :) ?

merveyaldz35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
3
0
28
Merhaba arkadaşlar yenı evliyim. Bu ayın 3-4 gibi eşimle ilişkide bulunduk cocuk cok ıstıyoruz. 6sında adet olmam lazımdı ve hala olmadım. Yumurtalıklarımda baskı hıssedıyorum mıdem asırı bulanıyor ve kusuyorum sıgra cok kullanan bır ınsanım ama 2 -3 gundur sıgara ıcemıyorum. 2 gün önce test aldım negatıf ama erken dediler test için pazartesi tekrar yapıcam test inşallah anne oluyorumdur. Kocamda çok ümitli bu sefer bende :)

Kaç aylık evlisiniz :) inşallah olur bi meleğin.. Bu arada yaş 18 mi?

Kan da baktirmadiniz mi nerdeyse 10 gün geçmiş. Ben hayatta bekleyecemem bu kada. Bata 2 gün kala idrar da öğrendim ben suan çıkması lazım idrar da.. Ama kan kesin.

Kanda çıkmayabiliyor, benim adetime bir iki gün kala kan testi yaptırdım çıkmadı, adetim 10 küsur gün geçince idrar tahlilinden öğrendim. Dün de muayene oldum, doktor teyit etti. Geç döllenme sanırım. :)
İnşallah hamilesindir canım, çok kafana takma, takmadığın zamanda çıkıp geliveriyorlar :)

Bakalım test alıcam pazartesi kendimi ona göre şartladım sonucu size bildiririm :) bir sorum daha olucak. Bacaklarimi nereye koycam bilemiyorum su 2 gecedir hic uyutmuyor o kadar agriyor ki netten baktim belirtiymis size sormak istedim

Merhaba arkadaşlar yenı evliyim. Bu ayın 3-4 gibi eşimle ilişkide bulunduk cocuk cok ıstıyoruz. 6sında adet olmam lazımdı ve hala olmadım. Yumurtalıklarımda baskı hıssedıyorum mıdem asırı bulanıyor ve kusuyorum sıgra cok kullanan bır ınsanım ama 2 -3 gundur sıgara ıcemıyorum. 2 gün önce test aldım negatıf ama erken dediler test için pazartesi tekrar yapıcam test inşallah anne oluyorumdur. Kocamda çok ümitli bu sefer bende :)

:) canım bende 1,5 sene evliyim çocuk için 3 ay uğraştık buayda tutmadı ay acaba tuttumu pskolojine girme stresten h,ç birşey olmaz benden sana söylemesi akışına bırak hamilelikte aynı adte agrısı gögüslerde şişme yumurtalık ağrısı oluyor yani yani oldum olucam modunda oluyosun en az5-6 gün bekle ben sabah ilk idrarımla yapmıştım pozitif çıktı sonra emin olamadım kan verdim gebe oldugumu öğrendim çok güzel bir duygu şimdi 10 haftalık hamileyim inş sende hamilesindir ama değilsende bu aydan sonra kadın doğum doktoruna git yumurtlama tarihlerini öğren düşünüyorsanızda hemen folik asite başla benden sana tavsiye :) şimdiden hayırlı uğurlu olsun

arkadaşlar , hamileliğin kaçıncı ayına kadar cinsel ilişki yasak bilen varmı 10 haftalık gebeyim bana yasak :)

İlk 3 ay diyor doktorlar canım :) Ama sen kendi doktoruna sor kişiden kişiye değişiyor

inşaalah hamilesindir canım 3.4 ü gibi ilişki olduysa ve adet günün 6 sıysa geç döllenme olabilir ama kanda baktırabilirsin kanda kesin çıkar küçük bir değer olsa bilee gebelik oluştuysa

Şaka yapıyor galiba :)) Genelde ilk 3 ay diyor doktorlar canım ama kanaman düşük tehliken vs varsa yapma sakın

arkadaşlar , hamileliğin kaçıncı ayına kadar cinsel ilişki yasak bilen varmı 10 haftalık gebeyim bana yasak :)

hamileliğimin 7 haftası hafif bir kanama oldu ilaç verdi doktor ve ilişki yasak dedi 2 hafta sonra kontrole gittim ilacı bıraktırdı ve ilişki serbest eşini sen yönlendirdiğin sürece sorun yok dedi hamilelik boyunca serbest dedi çok sık olmasa da ilişkiye giriyoruz şimdilik her şey yolunda..

X