bayanlar sizce doğrumu yaptım?

senzafine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
456
206
37
selam kızlar yeni üye oldum.ben bayadır tahlil yaptırmadım genel kontrol olarak ama gebelikte düşünüyorum. ben dahiliyeden randevu aldım tahlil isteyeceğim gebelik için gerekli testleri dahiliyede yapabilirmi acaba? hormon kan testi falan sizden yardım almak istedim. teşekkürler

Kan testini direk de yaptırabiliyorsun ama bence doktora gittiğinde hamilelik düşündüğünü belirt. doktor da ona göre hareket edecektir. önceliği ona göre belirler.

teşekkürler canım dun yaptırdım bugun sonucları alacagım allahın izniyle dediğiniz gibi yaptım gereken testleri verdi dr

hadi hayırlısı, gönlüne göre olsun inşallah canım, sonucu yaz buraya

Herşey normalmis Cani. Sonucu aldm :)
canım bir de kadın doğumcuya görün muhakkak.. smear testi, ultrasonla rahim taraması felan yapıyor ki çok önemli bunlar da.. allah korusun herhangi bir kist,miyom rahim içi yara felan varsa önceden tespit etmek daima sağlıklıdır..

Bencede kadın hastalıklarına bi görün kontrol etsin mesela ben Çocuğum olmayacak korkum vardı doktor rahmime kadar kontrol etmişti hatta hımm ne kadar güzel rahim tosunların olucak Demişti , rahim ağzıma baktı smear tesi zaten düzenli yaptırıyorum herhangi bir kötü süpriz Olmasın diye hafif iltihap mantar falan varmış bn bilmiyordum bi kaç fitil kullandırdı geçti öyle hamile kaldım bünyem Zayıf olsa da çocuk ve kadın hastalıkları açısından güzel bir hamilelik geçiriyorum

Bencede kadın hastalıklarına bi görün kontrol etsin mesela ben Çocuğum olmayacak korkum vardı doktor rahmime kadar kontrol etmişti hatta hımm ne kadar güzel rahim tosunların olucak Demişti , rahim ağzıma baktı smear tesi zaten düzenli yaptırıyorum herhangi bir kötü süpriz Olmasın diye hafif iltihap mantar falan varmış bn bilmiyordum bi kaç fitil kullandırdı geçti öyle hamile kaldım bünyem Zayıf olsa da çocuk ve kadın hastalıkları açısından güzel bir hamilelik geçiriyorum
maşallah canım allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin gttim dahiliye kan hormon testleri normaldi... jinekologa gitmeyide düşünüyorum ama şimdilik bebek planını askıya aldığım için:)

Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin :) hamile kalırsan da güzel bir gebelik geçirirsin inşallah

X