• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baydı bu eşin kök ailesine düşkünlüğü !..

Dikkat ette yakında sen eşini baymaa! Genel tavrın böyleyse biraz kendini törpüle uzun süre kimse çekmez.

Hasta ziyareti başka bayram ziyareti başka
Neden bu kadar büyüttünüz anlamadım. Çok uzakta değillerse yarım saat görüp (kısa kalınir zaten)dönmek ne kadar zor olabilir ki?
Hayır yani yaşlı adam,siz göremeden birşey olsa Allah korusun,eşiniz ne kadar üzülür hiç düşündünüz mü?

Hasta ziyareti başka bayram ziyareti başka
Neden bu kadar büyüttünüz anlamadım. Çok uzakta değillerse yarım saat görüp (kısa kalınir zaten)dönmek ne kadar zor olabilir ki?
Hayır yani yaşlı adam,siz göremeden birşey olsa Allah korusun,eşiniz ne kadar üzülür hiç düşündünüz mü?
Aynı şehir farklı semt 25 dk imiş.

Eşinizi haklı buldum. Bayramda bayram için gidilir ama ameliyat olmuş bir dedenin yanında sırf ameliyat olduğu için, sağlığına verilen değerin göstergesi olarak ve gerçekten o an yanında olmak istendiği için gidilir. Geçmiş olsun olayı, sevdiklerimiz için bayram ziyareti arasına sıkıştırılmaz

Eşinizin ailesini sevmeyebilirsiniz ama şimdi hasta ziyareti çok baska bir durum bayram başka. Gerekli tedbirleri alıp çok kalmayarak bi uğrasanız çok zarar etmezsiniz. Zaten hasta ziyareti kısa olur. Bir yarım saat durur gelirsiniz.

Eşiniz tamam gelelim dememiş bir sorayım demiş. Bence bu güzel bir davranış. Ayrıca ameliyat olmuş birine covid sebebiyle zaten gidilmez ama sizin söyleme tarzınız yanlış. Ortada sizin açınızdan büyütülmüş bir durum var sanki

Çok abartmışsınız geçmiş olsuna gitmek ayrı bayram ayrı sizin ailenizden biri ameliyat olsa gitmek isteseniz eşinize mi soracaksınız Allah aşkına o isterse gideriz istemezse gitmeyiz mi diyeceksiniz. Ailesi yani ne demek bağımlılığı falan ne alakası var adam ameliyat olmuş yarım saat oturur kalkarsınız çok mu zor. Hel hele şimdi gidersem bayramda gitmem olayı fazlasıyla çirkin misilleme yapan sizsiniz kusura bakmayın siz adama şimdi gidersem bayramda gitmem derseniz o da bende senin ailene gelmem der ben anlamıyorum eşlerden biri aile üyelerinden birine geçmiş olsuna gitmek istiyorsa diğerinden neden izin alıyor? o zaman eşiniz tek gitsin görmek istiyor demek ki yani kendi aileniz için böyle davranmazsınız kimse de evlendi diye kökünü silecek gitmek için izin isteyecek değil

Back
X