• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

Kokoreç üstüne profiterol yedim. Ve kapattım İstanbulda tekrar baslicem :)

İyi alşamlar kızlar ben geldim gelir gelmez de diyete başladım bugün çok iyi yedim dikkat ettim suyumu da içtim pazartesi tartılıp tam gaz devam edeceğim inşallah
_meLinDa_ _meLinDa_ o spor şeysini banada gönderir misin canım♥♥

günaydınnnnnn
56.6 kilo ile aranıza katılıyorum, beni de ekleyin beybiler
hedefim de 52 kilo olmak diyeyim, 3 yıldır 55 in altını pek göremedim, pek umudum yok ama olsun
benim yaptığım squat progrmı da buydu _Cassandra_ _Cassandra_ loliss loliss @_amelia_
squat-30-dni.jpg

belki bir de zumba yaparım ya da jillian ya da leslie
henüz karar veremedim
DonukPudra DonukPudra sen zumba mı yapıyorsun?

Günaydın Kızlar
Ben regl döneminde abarttım sanırım bu sabah tartıldım 87.1 çıktım :skandal:hamilelik haricinde hiç bu kg görmemiştim kendime resmen kötülük yapıyorum.
Bu sabah kalktım kocaman bir bardak ılık su içtim ve güzelce kahvaltımı ettim en sağlıklısından birazdan da su i
içmeye başlayacağım
Spor da akşamları Emir geç uyuyor sürekli oyun istiyor yapamıyorum ama ufaktan başlasam iyi olacak belki sever ona da değişiklik olur.

Geçen hafta yeme konusunda çok abarttım, full dışardaydım nerdeyse. Bu hafta evde geçer akşamlarımızı, yeme konusuna dikkat etmeye başlayacağım yeniden.
Squat'ı da yapacağım. İlk bikaç gün merdiven bile çıkamıyor insan ama yapacak bişey yok.
Hepimize kolay gele :bicak:

Amaniin geldi mi pazartesi:skandal:
Benim hiç squat deneyimim yok, herhangi bi video açıp başlayım mı
Isınmamız gerek di mi ? Ama nasıl ısıncaz:KK45:

Amaniin geldi mi pazartesi:skandal:
Benim hiç squat deneyimim yok, herhangi bi video açıp başlayım mı
Isınmamız gerek di mi ? Ama nasıl ısıncaz:KK45:
valla ben hiç ısınmadım, ısınılıyor mu onu da bilmiyom
foto attım ya o programı yapçaz
ama doğru squat yapmak için video açıp bak sen, çünkü yanlış yapılmaya müsait bi hareket
bi de dikişlerin mikişlerin duruyo mu kuzu, sıkıntı olmasın çömele çömele yapmak :KK45:

valla ben hiç ısınmadım, ısınılıyor mu onu da bilmiyom
foto attım ya o programı yapçaz
ama doğru squat yapmak için video açıp bak sen, çünkü yanlış yapılmaya müsait bi hareket
bi de dikişlerin mikişlerin duruyo mu kuzu, sıkıntı olmasın çömele çömele yapmak :KK45:
dikişim kendi kendine düşecekmiş kuzu yanlardaki fiyonklar düştü hatta:KK70:
Hâlâ orda ip var gibi görünüyo ama :KK64:ama çok şükür 3.Gün itibariyle ağrı acı kalmadı:nazar:
Niye bu kadar çok ama dedim bilmiyorum:KK53:

dikişim kendi kendine düşecekmiş kuzu yanlardaki fiyonklar düştü hatta:KK70:
Hâlâ orda ip var gibi görünüyo ama :KK64:ama çok şükür 3.Gün itibariyle ağrı acı kalmadı:nazar:
Niye bu kadar çok ama dedim bilmiyorum:KK53:
Kuzu sen bir kaç ay daha beklesen. Evde leslie fln yapsan. Sikintinolmasin

Back
X