Bayram bayram nişanlımla kriz. . .

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
Dün kv bana Kurban Bayramı' nda ''Bize gelirsiniz ya da biz geliriz'' dedi. (Bu ayın sonunda evlenmiş olacağız. ayrı şehirlerde olacağız ikimizin de ailesinden) Ben 2 hafta önce nişanlıma ''Kurban Bayramı' nda bizim memlemete gidelim mi?'' dedim. O da bunu düşünmek için erken dedi. Kv hemen her şeye şööle bi kafasını sokmayı seven bi tip. Ve bu benim acayip sinirlermi zıplatıyor. Yahu daha ben evlenmemişim, daha plan yapmamışım, daha eşimle ilk bayramımız olacak. Bi düşün yaa.

Bi de biz uzak mesafe ilişkisi yaşadık 4,5 yıl boyunca. Bunu da herkes biliyor. Bi bizi bize bırak kadın. .

Bunları nişanlıma söylediğimde de ''yok yere kaygılanıyorsun'' diyor. Bu konu olunca beni anlamaktan çok uzak, tartışıyoruz ve ben çıldırıyorum !!!

**Bu arada herkes konuyu ben onu kendi aileme götürmek istiyorum gibi anlamış. Ben onu kendi ailemin yanına da götürmek istesem, -ki ben anneannem yaşlı diye onun memleketine gitmek istedim- konu o değil. Konu yeni evli çiftin belki kendilerine göre planları olabileceğine idrak etmemeleri. Sinirlerimi bozan da bu.

Son düzenleme:
Sinirlerini bozma
Sen bi evlen hayirlisiyla bitanemm:) bunları sonra dusunursunuz:KK200::nazar:
Dugunune gelemiycem benim de derdim o:cry:

Dün kv bana Kurban Bayramı' nda ''Bize gelirsiniz ya da biz geliriz'' dedi. (Bu ayın sonunda evlenmiş olacağız. ayrı şehirlerde olacağız ikimizin de ailesinden) Ben 2 hafta önce nişanlıma ''Kurban Bayramı' nda bizim memlemete gidelim mi?'' dedim. O da bunu düşünmek için erken dedi. Kv hemen her şeye şööle bi kafasını sokmayı seven bi tip. Ve bu benim acayip sinirlermi zıplatıyor. Yahu daha ben evlenmemişim, daha plan yapmamışım, daha eşimle ilk bayramımız olacak. Bi düşün yaa.

Bi de biz uzak mesafe ilişkisi yaşadık 4,5 yıl boyunca. Bunu da herkes biliyor. Bi bizi bize bırak kadın. .

Bunları nişanlıma söylediğimde de ''yok yere kaygılanıyorsun'' diyor. Bu konu olunca beni anlamaktan çok uzak, tartışıyoruz ve ben çıldırıyorum !!!
Yok yere kaygilaniyorsun demek cok politik bir cevap
Yarin obur gun o bayram geldiginde ne yapacagi belli degil yani ve ne yaparsa yapsin sana verdigi bir soz olmadigindan onu cignemis olmayacak pek akilliymis nisanlin dikkatli ol :KK66:

Sinirlerini bozma
Sen bi evlen hayirlisiyla bitanemm:) bunları sonra dusunursunuz:KK200::nazar:
Dugunune gelemiycem benim de derdim o:cry:

Yaaa ben sana davetiyeyi adresi whatsapp' tan atarım balım yine de. . Neden gelemiyorsun :KK43:

Hem balım valla artık sinirlerim bozuluyor sinirden stresten. .

Yarin obur gun o bayram geldiginde ne yapacagi belli degil yani ve ne yaparsa yapsin sana verdigi bir soz olmadigindan onu cignemis olmayacak pek akilliymis nisanlin dikkatli ol :KK66:

Off artık daralıyorum kv nin bu tavrından. Kadın bi dur, bi evlenelim yaa. . Her şeyden kendi kafanı bü uzatma. Ahh benim annem. Keşke annem gibi olsaydı. Annem hiçbir şeye gık demedi. Nişanlım toplasan annemle 10 kere telde konuşmamıştır. Tüm sıkıntı bende. Zaten düğünde dernekte tek kuruş fayda olmadı, zararlarına da laf etmiyoruz, hala dırdır dır dır . .

Uyuz oluyorum kendi kendilerine plan yapip,sonradan seni o plana dahil eden insanlara.ne genc olmandan anlarlar,ne yeni evliliginden.sanki dunya onlarin etrafinda donuyor.ama ikililik de yapmamak gerek sizde kendi ailenize gitmek istemissiniz esinizde sizin gibi dusunebilir.aileler uzakta olunca evliliginiz buyunca bu sorunu yasayacaksiniz

Kaynananız çok cinmiş daha evlenmemişsiniz bile
Nisanlınızın size söylediğini sizde kaynananıza söyleyin daha erken deyin belki o zamana başka planımız olur deyin
Hatta gelin Ata binmiş ya nasip demiş deyin
Sizi alıp gelini oldunuz mu ki sizin yerinize olan yapıyo
Ama arkadasında yazdığı gibi nişanlınız da çok cin
Erken derken? Bence gözlemleyin bakalım Bayram sabahı erkenden anasının evine sizi sürükleyecek bi tip mi ?

Ama zaten senin ailene gitmek istiyorsun
Yalnız kalmak gibi bir plan yok yani
Neden kv gitme fikri sıkıntı yarattı
Daha evlenmeden kayınvalide sendromu kötü

Sizin aileye gidince baş başa siz size kalmış oluyorsunuz da onun ailesine gidince mi biz bize kalamıyoruz oluyor ?

Haaa şimdi anladımmm. Yok yok öyle değil. Anneannem yaşlı ve belinden ameliyat oldu. Bizim memleket dediğim annemlerin olduğu yer değil. Anneannemin yanı. Ayrı bir şehirde yaşıyor anneannem. Ailemle anneannemin arasında dağlar var. Aneannem düğünüme gelemeyecek ve geçen telde konuştuğumzda baya ağladı gelemediği için. Bir de yaşlı. Ne olur ne olmaz diye en erkeninden ziyaretine gitmek istedim.

Ayrıca da olay, oraya gitmek buraya gitmek değil, benim adıma plan yapmaları. Üstelik şimdiden.

Yaaa ben sana davetiyeyi adresi whatsapp' tan atarım balım yine de. . Neden gelemiyorsun :KK43:

Hem balım valla artık sinirlerim bozuluyor sinirden stresten. .
Bebeğim tam da bu ayın sonunda memlekete dönmem gerekiyor :KK43:..
Yine de davetiyeni at bana :) şans kısmet gelirim belki balım

Her şey çok güzel olucak, neler atlattin atlattiniz.. bak şimdi evleniyosunuz :)
Sen mutlu olmana bak

Ama zaten senin ailene gitmek istiyorsun
Yalnız kalmak gibi bir plan yok yani
Neden kv gitme fikri sıkıntı yarattı
Daha evlenmeden kayınvalide sendromu kötü

Yok. Durumu aşağıda yazdım. Üstelik yalnız da kalmak ya da ailesinin yanına gitmek istememk değil durum. Apayrı şey benim bahsettiğim.

Kaynananız çok cinmiş daha evlenmemişsiniz bile
Nisanlınızın size söylediğini sizde kaynananıza söyleyin daha erken deyin belki o zamana başka planımız olur deyin
Hatta gelin Ata binmiş ya nasip demiş deyin
Sizi alıp gelini oldunuz mu ki sizin yerinize olan yapıyo
Ama arkadasında yazdığı gibi nişanlınız da çok cin
Erken derken? Bence gözlemleyin bakalım Bayram sabahı erkenden anasının evine sizi sürükleyecek bi tip mi ?

Yok hayır. İstemezsem gitmeyiz mesela. Kv' ye söyledim. Belki anneannemi ziyarete gideriz dedim.

anneannenin gönlünü yap bakarız hele o gün gelsin gün ola harman ola su akar yatağını bulur tarzı boş beleş laflara pabuç bırakma adını koyun şimdiden

çünkü benim hissiyatım ilk bayram erkek ailesine gidilir gibi ataerkil bir teklifin önüne sunulacağı yönünde

anneannenin gönlünü yap bakarız hele o gün gelsin gün ola harman ola su akar yatağını bulur tarzı boş beleş laflara pabuç bırakma adını koyun şimdiden

çünkü benim hissiyatım ilk bayram erkek ailesine gidilir gibi ataerkil bir teklifin önüne sunulacağı yönünde

Gideceğim varsa da gitmeyeceğim bu olaydan sonra zaten. İsteyen kendi gitsin. Zaten söyledim nişanlıma bu durumu da.

**Bu arada herkes konuyu ben onu kendi aileme götürmek istiyorum gibi anlamış. Ben onu kendi ailemin yanına da götürmek istesem, -ki ben anneannem yaşlı diye onun memleketine gitmek istedim- konu o değil. Konu yeni evli çiftin belki kendilerine göre planları olabileceğine idrak etmemeleri. Sinirlerimi bozan da bu.
Şimdiden kurban bayramı için bir plan yapın.

Seni üzmek istemem ama nişanlın kurnaz çıktı. Sana 'hayatım tabii ki ilk bayramımızı başbaşa geçiririz' dememeyi başarmış. Annesiyle ilgili her sorunda "yok yere kaygılanıyor" duruma düşmemek için şimdiden açık açık sor.

'Tamam ben kaygılanıyorum, kaygımı nasıl gidereceksin? Annene ilk bayramı başbaşa geçirmek istediğimizi sen mi söylersin ben mi söyleyeyim?' de bakalım. Cevabından niyetini anlarsın.

Kaynanan ondan daha kurnaz. Daha ilk bayramdan bu konuda kimin sözünün geçeceğinin işaretini vermiş. Aman biraz dik dur. Sonra senin konunun altında ve üstünde yer alan onlarca "bayramda kayınvalide sorunsalı" başlığından birine demir atarsın. Mutluluklar dilerim.

Kayınvalideye mi kalmış nereye gideceğiniz?
Belki tatil yapacaksınız, belki bir bayram sizin aile diğer bayram diğer aile yapacaksınız.

Bugün KK'da bir durgunluk var. Millet 10 ay çekiştirdiği kaynanasıyla bayramlaşmaya gitti büyük ihtimal. Bu insanla evlenecekseniz annesi de bir şekilde hayatınızda olacak, daha evlenmeden bu yüzden kavga etmeyin. Siz de politik olun kısaca. Klasik Türk tipi evlilikse bayram ya sizin tarafınızda ya da onların tarafında geçecek zaten. Başka bir ihtimal yok gibi.

X