Bayram zehir bana:(

Daisy_90

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
101
24
Esimle 10 aylik evliligin ardindan tartstk su an 2 aydr ayriyiz ailesinin yaninda ...karsilikli hatalar olsada o bana babanin evine git diyerek yuvasini gozden cikarmasi evliligi asil sarsan neden buna ragmen ben gururumu ayaklar altina alarak esimle konusmaya calistm haksiz oldugunu bilsemde ozur diledm sonuc... 2 aydir aramiyor konusmuyorz bayramda bi umut arar mi diye bekledim yok ses soluk ben bunkadar aci cekerken nasl rahat olabiliyor anlamiyorum benimle severek evlenen adamdi bunu nasl yapabildi

Demekki bencil koca olmayi beceremeyen htta adam olamayan biriymis. Bu kadar kolay silip attigina gore. Beklemeyin sizde bu saatten sonra kendi hayatiniza bakin. Siz onun gibi birine deil o sizin gibi birini kaybettigine yansin

haklisiniz aslinda ama esim inat ve gururlu oldugunu bildigim icin yuvayi disi kus yapar mantigiyla hareket ettim... Egerki sevgili veya nisanli olsam yuzune bile bakmazdm.. Ama evli kadin olmak olayi bambaska yapiyor magdur olan hep kadin oluyor

valla bence sen önce kendini mağdur olarak görmemelisin, evden giden sen misin o mu kovdu
bence seni gözden çıkarmış, bence bunu kabullenip dik bi şekilde hayatına devam et
zaten özür dilemişsin, ayaklarınada kapancak halin yok ya,
çok ağır bi süreç olabilir ama başka bi yol yok gibi görünüyor

Mesleki egitimim vardi bi sehirde beraber gidecektik son anda beni yalniz birakti isim var deyip cekti gitti 3 gunun sonunda gorustugumuzde benden habersiz baska otelde kaldigini farkettm sorguladm gun boyu cevap vermedi sonra bi yakinn yannda konusuldu konu esiminde onceden capkin oldugunu bildigim icin iyice tedirgin olmstm bana aciklayici cevap vermedi bana guvenmiyormusun dedi bende bu kadar yanitszligin uzerine niye aciklamiyorsn dedm guvenmiyorsan babann evine git dedi ve ortamdan beni almadn gitti asil sorun benim hersyimi bilen her seyimi kisitlayan gezmemi giyinmemi herseyimi kisitlayan erkek konu kendisi olunca hic birsey sordurmamasi aciklamamasi haber vermemesi cok sonradan ogrendim universiteden erkek arkadaslariyla gitmis olsn bi haberi bi aciklamayi haketmiyormuyum

Birak aramasin yazik etme kendine
Haksiz yere bile ozur dilemissin uzerine dusenden fazlasini yapmissin daha da ne yapacaksin zehir etme bayrami kendine canim

haklisiniz aslinda ama esim inat ve gururlu oldugunu bildigim icin yuvayi disi kus yapar mantigiyla hareket ettim... Egerki sevgili veya nisanli olsam yuzune bile bakmazdm.. Ama evli kadin olmak olayi bambaska yapiyor magdur olan hep kadin oluyor
Mağrur olmakta kadına yakışır

Bencil gercekten bencil simdi hatrliyorum gecen kurban bayramnda 3 gun ailesinde kaldiktan sonra ben 2. Gun aksamina annemleri ziyaret edelm dedm kendisi 3. Gun dedi moralm bozulunca 2. Aksam beni birakti ve ailemn evine girmeden cekti gitti arkadasiyla tatil yapti bayramda. 1 hafta beni aramadi neymis efendm ben nasl 3. Gun. Degilde 2. Gun gitmisim

Mesleki egitimim vardi bi sehirde beraber gidecektik son anda beni yalniz birakti isim var deyip cekti gitti 3 gunun sonunda gorustugumuzde benden habersiz baska otelde kaldigini farkettm sorguladm gun boyu cevap vermedi sonra bi yakinn yannda konusuldu konu esiminde onceden capkin oldugunu bildigim icin iyice tedirgin olmstm bana aciklayici cevap vermedi bana guvenmiyormusun dedi bende bu kadar yanitszligin uzerine niye aciklamiyorsn dedm guvenmiyorsan babann evine git dedi ve ortamdan beni almadn gitti asil sorun benim hersyimi bilen her seyimi kisitlayan gezmemi giyinmemi herseyimi kisitlayan erkek konu kendisi olunca hic birsey sordurmamasi aciklamamasi haber vermemesi cok sonradan ogrendim universiteden erkek arkadaslariyla gitmis olsn bi haberi bi aciklamayi haketmiyormuyum
Herşeyden taviz vermek basitlestırmıs
Adam nıye açıklasın
Su erkeklere nıye bu denlı paşa muamelesı yapılırkı

Bencil gercekten bencil simdi hatrliyorum gecen kurban bayramnda 3 gun ailesinde kaldiktan sonra ben 2. Gun aksamina annemleri ziyaret edelm dedm kendisi 3. Gun dedi moralm bozulunca 2. Aksam beni birakti ve ailemn evine girmeden cekti gitti arkadasiyla tatil yapti bayramda. 1 hafta beni aramadi neymis efendm ben nasl 3. Gun. Degilde 2. Gun gitmisim
Bu adam ıcın üzülürken değermı dıye bır sorgula canım ya
Gelsede fayda etmez

ohh beyimize bak hem suçlu hem güçlü çapkın olsun olmasın kim olsa sorgular size cevap vermek zorunda kaldıki güvenmeseniz niye evlenicektiniz baba evine git demek bu kadar kolay mı? hajsız yere özür dilemişsiniz yüz vermeyin ve akışına bırakın üzülen o olmalı siz değil.barışırsanız lütfen hemen çocuk yapmayın.bırakın o sizi arasın.

Son olayin bitirecek sebeb oldugunu sanmiorm dusundm bu surecte ailesinin maddi beklentisini karsilamadgm icin bence ailesi yanmda olmadi esim 2. Ayimizda maasinin tamamini ver dedi bende bana harclik kalsn yarisini vermek istedm tamammini istedi me yapcagini sordugumda babasini gondercekms(ki babasnn ihtiyaclari yok) neden dedm biz oyle alistk babada durur para dedi bende biz aile olduk artk desem de kabul etmedi zaten ben izin vermezsem 5 kurus harcayamazsn evden disari adim atamazsn... tamamini vermedim sdc evin ihtiyaclarini verdim...ilk ordan koptugunu dusunuyorm buna ragmen ilerki zamanlarda vermek istedigimde aklima hep bana elini kaldirdigi anlar geldi eger ekonomik ozgurlugumude teslim etsem tamamen aciz duruma dusecektm son olaydan birgun oncede babasi demiski gelinin arabasini altinlarini satin ev alinn benimm adima babasi karar verio(ki dugunumde babasi tek altin takmamstr arabada bekarken aldigim araba ozgurlugum) bende daha yeni evliyiz ilerde imkanimiz olunca aliriz evi deyince konu kapandi babasina yetstrmis beyefendi...

Her seye ragmen son olaydan sonra eşimle konusmaya gittiğimde söylediği söz babam barismamizi isterse barisirim yoksa barisamam dedi ve gonderdi basbasa konusalim dedigimde babamn yannda konusurum yoksa yok bende yine kabul ettim babasnn yannda konustm ertesi gun gittim yanina dedimki bugunde benim dedigim olsn basbasa konusalm hayr dedi babasina haber verms yanina geldigimi babasi aradi beni sen benden izin almadan nasl konusursun esinle bu surecte gercekten bi garip aile

Bunu yapan esim olacak kisi universite mezunu yuksek lisansli biri nasl bu kadar bagimli hala anlam vermis degilim

ohh beyimize bak hem suçlu hem güçlü çapkın olsun olmasın kim olsa sorgular size cevap vermek zorunda kaldıki güvenmeseniz niye evlenicektiniz baba evine git demek bu kadar kolay mı? hajsız yere özür dilemişsiniz yüz vermeyin ve akışına bırakın üzülen o olmalı siz değil.barışırsanız lütfen hemen çocuk yapmayın.bırakın o sizi arasın.
Bende sizin gibi dusunuyorum kadin olan herkes esini sorgular ki esim evliligimizin basindan beri telefonuna sifre koyuyor kac kere soylesem de acmadi ses etmedm son olaya kadar son olayda gercekten kadin olarak sormaya hakkm vardi

X