- 9 Ocak 2015
- 12.833
- 29.159
İyi akşamlar kızlar bdv ilk defa konu açıyorum,hoş konum ilk olmayacak benim gibi kv kp problemi yaşayan çok kişi var bende kısaca anlatayım.Eşimle beraber farklı bir ilde görev yapıyoruz. İkimizin aileleri de aynı şehirde. Bir buçuk yıla yakın oldu evleneli her memlekete gidişte sorunlar sorunlar.İlk onlara gidecekmişim, hep orda kalacakmışım, kp nereye isterse oraya gidecekmişim Allahım daha bir sürü şey.Kocama gelince yazık o ilçede çok bunalıyormuş gidip gezip gününü gün etmeliymiş, bense dizlerinin dibinde oturacakmışım.Ha birde iki görümcem var biri şehir dışında biride aynı şehirde olduğu için hep kendi dizleri dibinde. Nezaman gitsem orda, nezaman arasam annesinde, beni ilgilendirmiyor ama ben onları ilgilendirdiğim için dile getiriyorum.Eşim desen ağzını açıp tek kelime söylemez ben söylesem saygısızlık yapmış olurum.Ha bu arada eşimin bizde kalması hiç ama hiç uygun olmazmış evlendiğim günden bu güne bir kere bile annemlerde kalmadı bense eşit hatta en çok orda kalmalıymışım Allah aşkına kızlar siz olsanız ne yapardınız bu durumda.Yani küçük bir ilçede imkansızlık yaşıyor ve ayda bir gidiyorsanız memleketinize eşitmi kalırdınız.ama eşiniz annenizde kalmayacak tabi cevaplarken bunuda düşünün.benmi abartıyorum bu durumu.Bayrama bile gidesim yok ya yine sorunlar çıkacak diye çok korkuyorum.