Var boyle tipler. Erkeklerin arasinda buyudum, kadin muhabbeti ilgimi cekmez genelde cok yakin bir kac kadin arkadasim disinda pek ilgimi ceken muhabbet ettigim kadin yok. Universitedeyken en yakin arkadaslarim erkeklerdi, ayri anne babadan dogma kardeslerimdiler. Aileleri dahil herkes bilir kendi ailem de dahil. 15 senelik arkadaslarim cogu , bu arkadaslarimdan biri guzel kadin deyince dibi dusenlerden. En son yurt disindan geldim, onun oldugu sehre de gittim, zaten esine cok anlatmis philly kardesim, dostum benim vs diye. Evlerine gittim o gece kaldim hatta, ama evde bir gerginlik var surekli. Anlayamiyorum pek ama belli esi kiskanc, ve o da mutsuz. O sehirden ayrilacagim vakit baska arkadaslardayim, aradi bu erkek arkadasim "philly nobetciyim, seninle konusmam lazim" "ya kizlarla toplandik" dedim" ne olur zaten nobetteyim kisa surecek " dedi. Tamam dedim, geldi beni aldi, hastanenin cafesindeyiz, nobetci o gece, arkadas mutsuzlugundan dem vurdu, "beni biktirdi, kiskancligindan biktim, annem eve bile giremiyor fenaligindan" vs vs. Kendisi hekim esi hemsire. Anliyorum vs diye dinliyorum, yarim saat oldu bir saat, arkadaslarim ariyor bir yandan, diger yandan benimki hala dert anlatiyor sonra telefonu caldi bana " ne olur benim seni gelip aldigimi soyleme, sen geldin beni gormeye olur mu" dedi, benim bir sey dememe firsat vermeden, telefonu acti. "iyiyim askim ne olsun acilin cafesindeyiz, philly de bu gece gidecek bana ugradi cay icioruz simdi" dedi. Agzim bir karis acik kaldi, esi megersem buna guvenmiyor, ama benden emin, onun gelip beni almasi sorun ama benim gidip onu gormem sorun degil. Bana selam falan soyledi bir de. Arkadas senin kocanin bende ya da benim onda gozu olsa 15 sene once beraber olurduk derdin ne ki? O gunden sonra bir daha asla gorusmedim, boyle erkeklerden de kadinlardan da hoslanmiyorum.