Öylede bitanem artık takımdakilerden utanıyorumKızlaaar kızarım ama
Sahip olduğunuz iyi şeyleri Allahın size verdiği güzellikleri düşünün ve mutlu olun..
Bu Bir Emirdir.....
Ay yok onu hiç yapmam..
Araştırayım biraz belki bişey bulurum sanada söylerim bacım..
Şu cümleyi biz kursak senden fırçayı yerdik zuhal..
Sen elinden geleni yap gerisini vücuduna bırak.
Bu cümle kime ait acaba?
Valla bu hafta 2.8 vereyimde ne kaybedersem kaybedeyim
Taaa 3 ay önce izine çıkmıştımneden abla 2,8
Asyacim ben hasta oldum ya inat ettim mutlu olacam diye. Yurudum ve nefes aldim olcak hatice o guzel haberleri alcagn gunlerde olacak sen zayiflamaya bak smdi dedmkız az bana da gönder o enerjinden
Onu senden bekliyoz bacimAnacım bi karnede bize hazırlasanya
Kız örtmen olan sensinOnu senden bekliyoz bacim
Bana da hazitla canim söle bütun notlarim 60 olsun orta derece ama kilom icin cook idealOnu senden bekliyoz bacim
SupersinErkenden menümü bildireyim nasılsa belli
Sabah 7 30
1 yumurtalı omlet 1 kk peynir 5 zeytin 2 dal marul
Öğlen 12 00
1 kase işkembe çorbası
Ara yoğurt
Akşam 18.00 2 kaşık et kavurma yoğurtlu kereviz
Su 2 lt olur
Spor 30 dk yürüyüş
Ah canimm tesellin harikaa:))) evet hizlaniyor dogru ama bende de ole oluyyoor.. hamile den beter olunuyor
Seni tebrik ediyorum tuttuysan:)
spor yapmaya halim yok ya sanki sabaha kadar dövüp atmışlar bir köşeye beni öyle uyandım sabah anlamadım bende neden böyle oldu havada çokk soğuk spor yaptığım oda morg gibi bahar olsa yine yürürdüm birazzAsyacim ben hasta oldum ya inat ettim mutlu olacam diye. Yurudum ve nefes aldim olcak hatice o guzel haberleri alcagn gunlerde olacak sen zayiflamaya bak smdi dedm
Tatlım dertsiz bi kabak varmış......öyle tabi ablada ne bileyim vallahi içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor sağolsun arkadaşım geldi baya dertleştik onla herkesin derdi kendine işte hepimiz bir dertle cebelleşiyoruz
Takımdakiler sen orada olduğun için mutlular...Öylede bitanem artık takımdakilerden utanıyorum
Her hafta listeye gircem diyorum sonu foss çıkıyor
Gayet güzel melihacım..Erkenden menümü bildireyim nasılsa belli
Sabah 7 30
1 yumurtalı omlet 1 kk peynir 5 zeytin 2 dal marul
Öğlen 12 00
1 kase işkembe çorbası
Ara yoğurt
Akşam 18.00 2 kaşık et kavurma yoğurtlu kereviz
Su 2 lt olur
Spor 30 dk yürüyüş
Veriyomusun karne gorevini bana kiz yapim herkese.Kız örtmen olan sensin
Ayipsin sana 50 verecem hem kilodan hemde siniftan geçiverinBana da hazitla canim söle bütun notlarim 60 olsun orta derece ama kilom icin cook ideal
Ben işe gittim cikistada taki toka aldm yurudum birazda inatlandim acik hava maraton yapasim geldi.. o sancili halimle ayakta zor dururken cok gzuel totemler yaptim yani :))spor yapmaya halim yok ya sanki sabaha kadar dövüp atmışlar bir köşeye beni öyle uyandım sabah anlamadım bende neden böyle oldu havada çokk soğuk spor yaptığım oda morg gibi bahar olsa yine yürürdüm birazz
Tabiki bitanem istediğin görev olsunVeriyomusun karne gorevini bana kiz yapim herkese.
Sali gunu bir hastane odasinda hazirlarim ah ahhh
Sağol tatlım. Mefkuş için dediklerin de çok doğru. Onun sayesinde motive olup kilo veriyorumTatlım dertsiz bi kabak varmış......
Onunda başına gelenler malum ..:)
Takımdakiler sen orada olduğun için mutlular...
Listeye giremediğin içinmi utanıyon..
Tatlım buradaki ve 9.takımdaki hatunların %90ı senin sayende senin motivasyonunla zayıfladı..
Utanmana gerek yok bir daha bu hafta girecem deme
Sürpriz yap.
Bide akşam yemeğini her zaman yediğinden 2 saat öne çek bu hafta..
Gayet güzel melihacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?