Süperrrrrrrgecen cuma 55.9
bu cuma 54
fark eksi 1.9
%3.34 sanirim
simdi cikmam lazim kizlar gecmise aksam bakarim
Her ogunde 1 kase yogurt ne kadar cok yersen o kadar yag yakiyomussun. Dusun s'en biTum gun yogurtmu yiyosun ben bi bakiyim bakalım
Haftada 1 .5 kilo masallah tebriklerGeçen hafta : 76.3
Bu hafta : 74.8 (Pastanın tartı olarak dışavurumu)
Fark : 1.5
%1.96 (2 mi sayıyoduk bilemedim)
Her ogunde 1 kase yogurt ne kadar cok yersen o kadar yag yakiyomussun. Dusun s'en bi
Sağol canım, devam işte..
Teşekkürler.Haftada 1 .5 kilo masallah tebrikler
Mrb kizlar
Ben pazartesi: 69.3 idim
Bugün: 68.7
Fark: -600 gr
Daha regl olmadim.
Yok kur degil.DusuNiyim ben bunu yoğurt kuru dicem deme
E harika, demekki oturup kalmicaz öyle..İşin sırrı bogazını tutup spor yapmakta dısarı cıktım eve geldım 5 bın kusur adım kucagında çocukla evde geldı bır tartılıyım dedım 68,500 :) aşırı mutluluk
Bu arada kızlar pantolon yerine tulum aldım. Daha fazla kg verince de giyebileyim diye resim koydum soz vermiştim size basenler elbise de belli olmuyordu. Bunda belli
Gordunmu seninki basen değil benimkilerin yanında kendini sıkıp durma.Güle güle kullan çok yakışmış :)
Ablacim tebrik ederim cok guzel duruyosun ben bu halimi hic atmak istemiyorum bi zayifliyim bende aticam boyle İnsAllahBu arada kızlar pantolon yerine tulum aldım. Daha fazla kg verince de giyebileyim diye resim koydum soz vermiştim size basenler elbise de belli olmuyordu. Bunda belli
Gordunmu seninki basen değil benimkilerin yanında kendini sıkıp durma.
Bende zayıflamaya başlayınca koydum resimleri zaten tatlım. Teşekkürler.Ablacim tebrik ederim cok guzel duruyosun ben bu halimi hic atmak istemiyorum bi zayifliyim bende aticam boyle İnsAllah
Ne sakıncası olacak hayatım. Ama kot pantolonlar gibi 29-30 yoktu bunda sadece L yazıyo beden yerinde yanı 42 mi oluyor bu?Benım bacaklar kalın gelıyor bana basrn 111 di ay başı ölcumde aralık 1 yada 2 yıne ölcülcem bakalım sormamda sakınca yoksa kaç beden aldın tulumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?