💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

sabah kahvaltın iyi kuzum öğlen ve akşam aslında yediklerin çok fazla değil ama tabiki sağlıksız besinler

menün güzel canım kurabiyeye yediğin o kadar üzülme arada olur öyle kaçamaklar ayrıca sporun çok güzel tebrikler

menün iyi canım tost olmasa dahada iyi olabilirdi

Bende yaziyim menumu
9:30 menemen
Peynir
1 dilim cavdar

12:00 Aktivia

15:00 izgara tavuk
Ceyrek lavas
Yogurt

18:00 salata
Yogurt

Su: 2 -2.5
30 dk yuruyus

menün çok güzel kuzum ama sanki biraz az olmamış mı sporunda güzel

menün güzel olmuş canım

canım bugün biraz fazla olmuş ama yarın telafi edeceğine inanıyorum

Sorma yaaa nugün benimkikerle dışatı çıktık ve rn nasum yiyecek tosttu. Yoksa hamburgerler iskenderler gözümde uçuştu

ben de menümü paylaşayım
sabah 11.00
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kibrit kutusu kadar peynir
domates

akşam 18.30
2 kepçe ezogelin çorbası
2 parça yoğurtlu karnabahar(kızartma)
1 mandalina
birazdan 1 activia yiyeceğim(sade)

Ya pek bişey yememişsin ama karnabahar kızartması var. Keşke onun yerine haşlamasını yoğurtlasaydın. Onun dışında gayet güzel

Zuhal abla bugün diyete tam uyamadım berbattı bir takım sıkıntılar nedeniyle yarın kaldığım yerden devam edeceğim o yüzden menü mü paylaşmasam daha iyi ...yarın eksiksiz yazmaya devam edeceğim abla cım

canım o programın adı ne bende indireyimm

Diyetkoçum kılomu hedefımı yazıyrpum içtigim su yedıgıım yemek telefonumda adım sayar var onuda alıyor yaktıgımıda soyluyor bana ınandırıcı geldı su ıcmem gerektıgınıde hatırlatıyor telefonunun markası ne bılmıyorum ama samsungda yok galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…