💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizzz ozlemmm haciiiii benim tatliyla aram yok hakikaten menulerimde hic tatli goremezsiniz varsada cooook nadir ben hamurcuyummmn oyyyyu mis misss

Ama yaninda ne gider canan bilir :-)

Birgul.ve mmuge nerde daaa

Hacı bende hamurcuydum :) bende taglı pek aramam bınde bır ama hamur ıksı borek tuzlu kurabıye aserıyorum kekın yanına kola ıcse kendı ayagına sıkmıs olurdu:KK48:

Sen istiyosan yılbaşı sabahı bildirim yap fıstık :KK48:

Bıze heryer tartı :KK48:

İyi akşamlar herkese hepinizi çok özledim bayadir giremiyodum bazı problemler vardı bu problemler bana +2 kilo olarak dondu o kadar emekle verdiğim kiloları 2 haftada aldim bi gayret geldim bakalım inşallah iyi olur geçmişi okuyamadim bi bakiyim neler olmus
Evetttt kaçaklardan biri geldi
Ne oldu kuzum önemli bişey değildir inşallah

dunyadamisafir dunyadamisafir
Özlemmmm sen nerdesin bi ses ver kız
Külkedisi saraya yerleşip bizi beğenmiyomu yoksa

İyi akşamlar herkese hepinizi çok özledim bayadir giremiyodum bazı problemler vardı bu problemler bana +2 kilo olarak dondu o kadar emekle verdiğim kiloları 2 haftada aldim bi gayret geldim bakalım inşallah iyi olur geçmişi okuyamadim bi bakiyim neler olmus

canım onemlı bısey yoktur umarım..
Kılo fılan bızım burda ortak derdımız oncelık saglık tabıkı.
Umarım cıddı bısey degıldır halledersın bıran once ve gelrısın aramıza.. :KK200:

Evetttt kaçaklardan biri geldi
Ne oldu kuzum önemli bişey değildir inşallah

dunyadamisafir dunyadamisafir
Özlemmmm sen nerdesin bi ses ver kız
Külkedisi saraya yerleşip bizi beğenmiyomu yoksa
Esimle bazı sorunlar oldu abla bu diyet konusunda o bu kiloda kalmamı istedi ama hedefin 65 ti biliyorsunuz ona ulaşmayı çok istiyorum tartıştık olay büyüyünce tableti fırlattı sinirle kırıldı telde garantideydi öyle kaldım kimseyle dertlesemedim de içimde büyüdü aklımda hep sizdeydi çok şükür düzeldi şimdilik ama diyeti bırakmamı normal bi şekilde yememi istiyorbakşam çaylarında oturup kuruyemiş pasta yiycekmisim onunla falan filan can sıkıntısı onunki ama ben birakmiycam kararın kesin

Kozmetıkcımı o valla kafamı yaktınız bende bana sordu sandım
Ayyy özlem sen iyice çorba yaptın
Kısaca özet geçeyim

Ben öbür özleme seslendim nerdesin diye
Emelde o bayadır yok dedi
Kozmetiği sana sordu
Öbür özlem öğretmen hani bacağından sorunu olan

Back
X