Bebeği az hareket edenler buradamı

rapunzelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
96
25
38
Merhaba arkadaşlar ben 14+4haftalık hamileyim geçen haftalar bebişimin sık sık seğirir gibi hareket ettiğini hissederdim ama bir hafta on gündür hareket yok.çok korkuyorum gözümün yaşı dinmiyor acilen doktora gitmek istiyorum ama bayram tatlili dolayısı ile hepsi kapalı bu konuda bilgi sahibi olan deneyimli arkadaşlar varsa Allah rızası için bana yardım etsin

14+4 . haftada duymus olmaniz bile mucize gibi bir sey. Ben 20. Haftamdayım ama ben bile nadiren hissediyorum ki ultrasondan baktigimizda bebek yerinde durmuyor. Telasa mahal yok arkadasim.

14+4 . haftada duymus olmaniz bile mucize gibi bir sey. Ben 20. Haftamdayım ama ben bile nadiren hissediyorum ki ultrasondan baktigimizda bebek yerinde durmuyor. Telasa mahal yok arkadasim.
Çok sağ ol arkadaşım Allah razı olsun içimi rahatlattın bütün gece doğru düzgün uyuyamadım peki senin ilk gebelik mi

Çok sağ ol arkadaşım Allah razı olsun içimi rahatlattın bütün gece doğru düzgün uyuyamadım peki senin ilk gebelik mi
Rica ederim. Istemeden cok telaslanabiliyoruz bebeklerimiz saglikli olsun diye kendi psikolojimizi bozuyoruz. Evet ilk gebeligim senin ilk mi?

Aynen öyle bende çok telaşlı bir insanım hemen panik yapıyorum..benim ikinci ama bundan öncekinin kalp atışları durdu almak zorunda kaldılar çok üzüldüm kızımda çok üzüldü o yüzden biraz korku kaldı bende her şey Allahtan tabi Rabbim evlaylarımızı korusun inşallah bizlerden ayırmasın amiin

Sonucta ilk gebelik sayilir hareketlerini hissetmen icin.daha cok erken surekli hareket hissetmene.14. Haftanda hissettigin rahimin buyumesinden kaynakli seyirme veya gazdir.
Ilk gebelikte 20. Haftadan sonra hissedilir

Haklisin bir kere yasayinca travma oluyor insanda. Hic canini sıkma sagsalim kavusursun insallah bebegine.

14. hafta bebeğin hareketlerini hissetmen baya zor. Seğirmeler gaz veya rahim büyümesidir arkadaşlarında dediği gibi. Telaş etmene gerek yok. Keyfini çıkar seni bekleyen haftalarda daha çok tepik yiyeceksin

benim 3. gebelik olmasına rağmen 22-23. haftalarda hissetmiştim.
telaşlanma, daha vakit var.

kızlar siz deneyımlısınızdır

ben 3,5 yalık hamıleyım.... mesela bazen bi tel calıyo dalmışssam o an aniden korkuyorum ya da arladasım ıs yerınde arkamdan gelmıs mesela ben farketmedığım geldıgını anıden adımı cagırınca ayy dedim irkildim( bebeğime bsy olur mu siz nasıldınız? birde aılevı sıkntılar vs stres sinirr oluyorum ister istemez.. tedirgin oluyorum. yardımınızı rica ediyorum.yorumlarınızı...

Korkma canım bu kdr bişey olmamıştır ... kendini oku surekli

O refleks gibi bişey sanırım bende aynı durumdayım buzdolabından ses gelse irkiliyorum önceden hiç böyle bişey yoktu ama o an irkiliyorum devam ettirmiyorum yanı sende bi an önce kendini sakinleştirmeye çalış

bende devam ettırmeyeye calısyorum.... ama ıllakı bısey oluyo ya. gecen anıden kapıdan cıkarken kedı cıktı önüme korktum anlık.... boyle oluncada eyvah dıyorum hemen hamılelıkten önce bu kadar hassas degıldım kesınlıkle.

Refleks bence biraz sakin olmaya çalış şuan bile endişelisin bu endişenin bebeğe daha çok zarar verebileceğini unutma ve sakinleş lütfen Allah onu koruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…