- 7 Kasım 2014
- 96
- 25
- 38
- Konu Sahibi rapunzelim
-
Çok sağ ol arkadaşım Allah razı olsun içimi rahatlattın bütün gece doğru düzgün uyuyamadım peki senin ilk gebelik mi14+4 . haftada duymus olmaniz bile mucize gibi bir sey. Ben 20. Haftamdayım ama ben bile nadiren hissediyorum ki ultrasondan baktigimizda bebek yerinde durmuyor. Telasa mahal yok arkadasim.
Rica ederim. Istemeden cok telaslanabiliyoruz bebeklerimiz saglikli olsun diye kendi psikolojimizi bozuyoruz. Evet ilk gebeligim senin ilk mi?Çok sağ ol arkadaşım Allah razı olsun içimi rahatlattın bütün gece doğru düzgün uyuyamadım peki senin ilk gebelik mi
Sonucta ilk gebelik sayilir hareketlerini hissetmen icin.daha cok erken surekli hareket hissetmene.14. Haftanda hissettigin rahimin buyumesinden kaynakli seyirme veya gazdir.Aynen öyle bende çok telaşlı bir insanım hemen panik yapıyorum..benim ikinci ama bundan öncekinin kalp atışları durdu almak zorunda kaldılar çok üzüldüm kızımda çok üzüldü o yüzden biraz korku kaldı bende her şey Allahtan tabi Rabbim evlaylarımızı korusun inşallah bizlerden ayırmasın amiin
Haklisin bir kere yasayinca travma oluyor insanda. Hic canini sıkma sagsalim kavusursun insallah bebegine.Aynen öyle bende çok telaşlı bir insanım hemen panik yapıyorum..benim ikinci ama bundan öncekinin kalp atışları durdu almak zorunda kaldılar çok üzüldüm kızımda çok üzüldü o yüzden biraz korku kaldı bende her şey Allahtan tabi Rabbim evlaylarımızı korusun inşallah bizlerden ayırmasın amiin
canım benim ikimizde evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah nerde varsa Rabbim yardımcısı olsunHaklisin bir kere yasayinca travma oluyor insanda. Hic canini sıkma sagsalim kavusursun insallah bebegine.
Amin canim cok sagol.canım benim ikimizde evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah nerde varsa Rabbim yardımcısı olsun
Korkma canım bu kdr bişey olmamıştır ... kendini oku sureklikızlar siz deneyımlısınızdır
ben 3,5 yalık hamıleyım.... mesela bazen bi tel calıyo dalmışssam o an aniden korkuyorumya da arladasım ıs yerınde arkamdan gelmıs mesela ben farketmedığım geldıgını anıden adımı cagırınca ayy dedim irkildim ( bebeğime bsy olur mu siz nasıldınız? birde aılevı sıkntılar vs stres sinirr oluyorum ister istemez.. tedirgin oluyorum. yardımınızı rica ediyorum.yorumlarınızı...
ama sonucta korkuyorum....Korkma canım bu kdr bişey olmamıştır ... kendini oku surekli
bende devam ettırmeyeye calısyorum.... ama ıllakı bısey oluyo ya. gecen anıden kapıdan cıkarken kedı cıktı önüme korktum anlık.... boyle oluncada eyvah dıyorum hemenO refleks gibi bişey sanırım bende aynı durumdayım buzdolabından ses gelse irkiliyorum önceden hiç böyle bişey yoktu ama o an irkiliyorum devam ettirmiyorum yanı sende bi an önce kendini sakinleştirmeye çalış
Refleks bence biraz sakin olmaya çalış şuan bile endişelisin bu endişenin bebeğe daha çok zarar verebileceğini unutma ve sakinleş lütfen Allah onu koruyorbende devam ettırmeyeye calısyorum.... ama ıllakı bısey oluyo ya. gecen anıden kapıdan cıkarken kedı cıktı önüme korktum anlık.... boyle oluncada eyvah dıyorum hemenhamılelıkten önce bu kadar hassas degıldım kesınlıkle.
tamam saolRefleks bence biraz sakin olmaya çalış şuan bile endişelisin bu endişenin bebeğe daha çok zarar verebileceğini unutma ve sakinleş lütfen Allah onu koruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?