Allah kimseyi evlatlariyla sinamasin evlat acisi yasatmasin.kurtulmasi kucuk bi ihtimal denildi bana ameliyata girerken.gece yogun bakimda yatarken gordugum herkese sordum nolur bi haber verin ogrenin diye.iyi degilmis dedi bi doktor yalvardigimi gorunce telefon acip ogrendi.herkesin cocugu yanindayken sen cocugunun nasil oldugunu bile bilmiyorsun.haline aciyip birileri bi haber versin diye medet umuyorsun herkesten.yogun bakimdan ciktim yuruyerek gittim tekerlekli sandalye bulunmayinca baska binaya gormeye yavrumu ilk defa.heryerinde hortumlar biseyler heryeri sismis su toplamis.20 gundur dun 5.gorus gunuydu.cok iyi bi hastane belki ama anne babalara bilgi yok.iki cumle soyleyip donup gidiyorlar.ogrenmek istediklerini kendi gozlemlerinle arastirmalarini karsilastirip yorumlayarak buluyosun dogru yada yanlis.Cok sukur Allahima daha iyi gordum yavrumu dun.toparlanmisti biraz.emzirmeyi denemeleride iyi bisey anladigim kadariyla.yani sozun ozu Allah kimseye yasatmasin bunlari.herkesin yavrusu yaninda olsun saglikli olsun iyi olsun.