Bebeği iri olup suyu fazla olanlar bi bakabilir mi ?

Matunumm

Canım oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
790
386
Selam herkese ben kirk kiloyla hamile kaldım suan on sekiz kilo aldm. Bebeğim geçen hafta otuz bes haftalikkken doktorum suyumun fazla ve bebegimin iri olduğunu hastaneye yatmam gerektiğini söyledi. Nst de sancim gözüktü. Ben de kabul etmedm bebeğim normal doğum pozisyonunda sezaryana alırlar diye düşündüm. Yarın kontrolüm var bakalim ne diyecek doktor. Benm durumumda olan var mi bilgilernzi paylaşırsanz sevinirim

Bende öyle biliyorum ama şekerim yok bugün kontrole gittim suyun normale dönmüş dediler. Riskli gebeliğe gidiyodum cuma günü normal muayene doktoruma gidicem inşallah bi sorun çıkmaz

merhaba arkadaşım benimde en son 28 haftalık kontrolde suyun fazla denildi bende biraz endişelendim haftaya yani 32 tekrar kontrolüm var inşallah normale dönmüştür.benimde şekerim çıkmadı bebek iri de değil normal haftasıyla uyumlu gidiyor ama suyun neden fazla o bilinmiyor.nettte bir sürü şey yazıyor sindirim bozuklukları,boşaltım bozuklukları falan inşallah sorunsuz kucağımıza alırız

İnşallah canim yarin normal poliklinik doktoruna gidicem bakalım ne diyecek suyun az olmasi sorunmus cok olmasi dogumu kolay yapar diyenler oldu benm bebegim normal doğum pozisyonun da kafası asagida ama dört kilo olursa sezaryen ol dedi doktorum en son çare sezaryen istyrm senin bebeğin kac kilo şuan bna riskli gebelikteki doktor bebek iri olduğu icin su fazla demişti bi haftada nasıl su normale döndü onu da anlamis degilim

benimki de normal doğum pozisyonunda kafa aşağıda bebeğim en son 28 haftalıkken 900 gr dı doktor normal dedi haftayla uyumlu dedi fazla ya da az demedi ama suyumun fazlalağı neden bakalım pazartesi gidicem inşallah normale dönmüştür benimde suyum.

E="nesiiii, post: 40983614, member: 176510"]benimki de normal doğum pozisyonunda kafa aşağıda bebeğim en son 28 haftalıkken 900 gr dı doktor normal dedi haftayla uyumlu dedi fazla ya da az demedi ama suyumun fazlalağı neden bakalım pazartesi gidicem inşallah normale dönmüştür benimde suyum.[/QUOTE]
Insallah canm doktordan gelince durum ne yaz ben otuz yedinci haftaya girdim bakalım ne olacak devletteki doktorum normal doğum dedi ama su fazla bebek iri olunca yatış vermislerdi yatmamistm sonra bi kagit imzalattilar yat dediler yatmadm bebeğim ölürse ya da başına bişey gelirse sorumlusu benm diye bütün gece icime dert oldu ertesi gün özel e gittim ordaki doktor da fazla su ama bebek iri oldugu icin bence sezeryan ol dogumda dort kilo olur normal doğum seni mafeder dedi valla normal ilk tercihim olmazsa son care sezeryan zaten bas asagi olunca dogum kolay oluyomus sende mutlaka haber et son ddurumunu canm

E="nesiiii, post: 40983614, member: 176510"]benimki de normal doğum pozisyonunda kafa aşağıda bebeğim en son 28 haftalıkken 900 gr dı doktor normal dedi haftayla uyumlu dedi fazla ya da az demedi ama suyumun fazlalağı neden bakalım pazartesi gidicem inşallah normale dönmüştür benimde suyum.
Insallah canm doktordan gelince durum ne yaz ben otuz yedinci haftaya girdim bakalım ne olacak devletteki doktorum normal doğum dedi ama su fazla bebek iri olunca yatış vermislerdi yatmamistm sonra bi kagit imzalattilar yat dediler yatmadm bebeğim ölürse ya da başına bişey gelirse sorumlusu benm diye bütün gece icime dert oldu ertesi gün özel e gittim ordaki doktor da fazla su ama bebek iri oldugu icin bence sezeryan ol dogumda dort kilo olur normal doğum seni mafeder dedi valla normal ilk tercihim olmazsa son care sezeryan zaten bas asagi olunca dogum kolay oluyomus sende mutlaka haber et son ddurumunu canm[/QUOTE]

suyum hala fazlaymış bebekte önde gidiyormuş.doktor şekerli olan herşeyi yasakladı. tüm hamurişi pilav makarna yasak bol su ve yürüyüş yapacaksın dedi bakalım.2 haftada bir kontrole çağırdı erken doğum olabilir dedi b.benim bu ikinci ilki sezeryan olduğu için bu dasezeryan olacak doktor öyle söyledi bebek tekrar yukarı dönmüş kafası. haberler böyle.inşallah sağ alim kucağımıza alırız

E="nesiiii, post: 41031915, member: 176510"]Insallah canm doktordan gelince durum ne yaz ben otuz yedinci haftaya girdim bakalım ne olacak devletteki doktorum normal doğum dedi ama su fazla bebek iri olunca yatış vermislerdi yatmamistm sonra bi kagit imzalattilar yat dediler yatmadm bebeğim ölürse ya da başına bişey gelirse sorumlusu benm diye bütün gece icime dert oldu ertesi gün özel e gittim ordaki doktor da fazla su ama bebek iri oldugu icin bence sezeryan ol dogumda dort kilo olur normal doğum seni mafeder dedi valla normal ilk tercihim olmazsa son care sezeryan zaten bas asagi olunca dogum kolay oluyomus sende mutlaka haber et son ddurumunu canm[/QUOTE]

suyum hala fazlaymış bebekte önde gidiyormuş.doktor şekerli olan herşeyi yasakladı. tüm hamurişi pilav makarna yasak bol su ve yürüyüş yapacaksın dedi bakalım.2 haftada bir kontrole çağırdı erken doğum olabilir dedi b.benim bu ikinci ilki sezeryan olduğu için bu dasezeryan olacak doktor öyle söyledi bebek tekrar yukarı dönmüş kafası. haberler böyle.inşallah sağ alim kucağımıza alırız[/QUOTE]
İnşallah bi aksilik olmadan alirz kulaklarımza canim şuan sen ne kadarlık hamilesn bebeğin kilosu nasil benm ilk gebeligim doktor iki haftada suyun normale döndü dedi bu nasıl is anlamadım şuan otuz sekizin icindeyim ben doktor artik cok zor bebeğin pozisyon degismesi dedi bu cuma ne diyecek bakalım ilk cocugun da böyle şeyler olmus muydu bna su fazlayken hic onu bunu yeme dememislerdi

Selam herkese ben kirk kiloyla hamile kaldım suan on sekiz kilo aldm. Bebeğim geçen hafta otuz bes haftalikkken doktorum suyumun fazla ve bebegimin iri olduğunu hastaneye yatmam gerektiğini söyledi. Nst de sancim gözüktü. Ben de kabul etmedm bebeğim normal doğum pozisyonunda sezaryana alırlar diye düşündüm. Yarın kontrolüm var bakalim ne diyecek doktor. Benm durumumda olan var mi bilgilernzi paylaşırsanz sevinirim
Durumun ne oldu merak ettim. Bebek normal dogummu oldu sezeryanmi? Kilosu dedikleri gibi ciktimi?

E="Lady5889, post: 41813877, member: 678149"]Durumun ne oldu merak ettim. Bebek normal dogummu oldu sezeryanmi? Kilosu dedikleri gibi ciktimi?[/QUOTE]
Canim nişan geldi gittim hastaneye normal doğum dediler dört cn açıklık vardı ultrason da bebeğin kilosu dört ikiyüz gözüktü sezaryen oldum Dort kilo on gram ve elli bes cm doğdu oğlum yirmi iki kilo almıştım on dört kilom gitti zaten Kırkla hamile kalmıştım şuan kirksekiz kiloyum keşke biraz daha kilom kalsaydı diyorum o derece :) bebeğim şimdi kırk dört günlük altı kilo ve elli sekiz cm. Tombik değil kemikli öyle söyliyim ikimiz de gayet saglikliyiz :)

E="Lady5889, post: 41813877, member: 678149"]Durumun ne oldu merak ettim. Bebek normal dogummu oldu sezeryanmi? Kilosu dedikleri gibi ciktimi?
Canim nişan geldi gittim hastaneye normal doğum dediler dört cn açıklık vardı ultrason da bebeğin kilosu dört ikiyüz gözüktü sezaryen oldum Dort kilo on gram ve elli bes cm doğdu oğlum yirmi iki kilo almıştım in dört kilom gitti zaten Kırkla hamile kalmıştım şuan kirksekiz kiloyum keşke biraz daha kilom kalsaydı diyorum o derece :) bebeğim şimdi kırk dört günlük altı kilo ve elli sekiz cm. Tombik değil kemikli öyle söyliyim ikimiz de gayet saglikliyiz :)[/QUOTE]
Oh ne güzel Allah bagislasin, darisi basima insallah :)

kızlar ben de bu durumdym dr su fazla dedı zamanında seker yuklemesı de yaptırarar werır mımamıstım hemen yaptır dedı dr.ama gec oldu gbı bılmıyrm bebege zarar verir mi

Benimde suyum fazlaydı bebeğim de gelişimi 4 gün ileride dedi doktorum, şeker yüklemesi yapıldı o da temiz, şuan bir sorun yok şükür

X