Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dönebilir caniim, ama sezeryan olursa da 39,40 da alirlar.kızlar 36 haftam bugün doldu ve bebek hala dönmedi bu durumda olup da doğum yapan var mı illede sezeryan olursa kaçıncı haftaya kadar bekleyebilirim acaba?
Doktorum 33.haftada doner demisti bna.Benimde yan duruyor bakalim ne zaman donecek
cok nadiren de olsa hatta dogum aninda bile donen bebekler var benim alt komsum 2 cocugunu da ters olarak dogurmus sagliklilar masallahkızlar 36 haftam bugün doldu ve bebek hala dönmedi bu durumda olup da doğum yapan var mı illede sezeryan olursa kaçıncı haftaya kadar bekleyebilirim acaba?
Döndümü pekiDoktorum 33.haftada doner demisti bna.
canımmerak ettim teers olarak nasıl doğurmuş yahucok nadiren de olsa hatta dogum aninda bile donen bebekler var benim alt komsum 2 cocugunu da ters olarak dogurmus sagliklilar masallah
makat gelışlı de cocuk normal doğurtulabılıyorcanımmerak ettim teers olarak nasıl doğurmuş yahu
4 gun once gittim, 34 haftaydi tam. Doktor normal dogum, cocuk duz geliyo dedi...Döndümü peki
cok rahat dogurmus kuzum tabi basinda bir kac doktor varmis inatla kendim dogurcam demis ve dogurmus yanicanımmerak ettim teers olarak nasıl doğurmuş yahu
vaay helal olsun valla makat geliş doğum için zor olur derler dayanıklıymış demek ki bizim sonumuz nasıl olaaksa artıkcok rahat dogurmus kuzum tabi basinda bir kac doktor varmis inatla kendim dogurcam demis ve dogurmus yani
bebegin donmusse artik rahat ola bilirsin canim benim kizim 32 haftada dondu hatta hissettim bayavaay helal olsun valla makat geliş doğum için zor olur derler dayanıklıymış demek ki bizim sonumuz nasıl olaaksa artık
son gittiğimde 32 haftalıktı hala yan duruyordu bakalımbu gidişte nasıl görücez dönünce fark edilir dimi başı falan aşağıya baskı yapar diye düşünüyorum öyle mi oluyor :)bebegin donmusse artik rahat ola bilirsin canim benim kizim 32 haftada dondu hatta hissettim baya
Canım inşikak sûresini tavsiye ederim. Içinde Secde ayeti geçiyor seninde Secde etmen gerekir ama o Suresi'nin hikmeti bebeğinde Secde ayetleri ile yavaş yavaş Secde eder gibi kanala Dönmesi. Bol bol okuman lazım ama. Benimki 30. Haftada dönmüştü. İnşaAllah tekrar dönmez. Haftaya kontrolüm var merak ediyorum ne durumda.bana da dua edin kızlar dönsün ya erkenden alınmasını istemiyorum
Yok canım Gücün ne kadar okumaya yeterse..Sağol canım bol bol derken belli bir sayısı var mı