Bebegim 1 haftadir olu olarak karnimda durmus:(

Nesligul

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
18
0
16
Merhaba hanimlar
Ben 10 haftalik hamileydim Dun ultrasona gittik
Ve kalbi atmadigini soyledi yani bir hafta once olmus..
Duyunca yikildim cok uzulduk..
Hayirlisi olsun..

canım benım 2 hafta karnımda kalmıs yavrum.bugun 11 gun oldu kurtal olalı.hakkımızda hayırlısı.allah sabır versın

canım ben de aynı şeyi yaşadım. 10. haftada bebek problemli. büyük ihtimalle doğmayacak dediler. beklemeyi tercih ettim. ve tam 20. haftya kadr bekledim. gittiğimde bebeğim öleli nerdeyse 3 hafta olmştu ben bile bile bekledim.inan çok zordu. bugün öldü mü? yarın ölecek mi? diye diye bekledim tam 2.5 ay ve sonunda oldu doktorun dedği. ben zaten bi mucize olacak diye beklemedim. ne gelicekse rabbimden gelsin die bekledim. kendimi hazırladığımı sanıordum ama yanılmışım. böle bişeye hazırlanılmıormuş.

şu an tam 1 ay oldu ama hala çok karışığım. sanırım sağlıklı bir hamileliğe kadar bu duygu karmaşası sürecektr. allahım hepimize hayrlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Evet cok zor bir durum bebegini goruyorsun ama kalbi atmadigini soyleyince soke oluyorsun..
Buda benim ilk hamileligimdi..cook uzuldum halada uzuluyom hayaller kuruyosun kafanda ama iste duyuncada yikiliyoson.cok zor bisey iste yarin hastahende randevum var birde orda bakacaklar..once hap deniycem hapla cikmassa kurtaj yaptiracam..
Ailem diyorki hani daha gencsiniz bir daha olur ama simdi bunu yasadigim icin korkuyorum hani yine aynisi olursa diye
Zaten iylesene kadar beklemek istiyorum..
Dediginiz gibi rabbim hakkimizda hayirli olan neyse onu versin..

Bebeğini düşürenlere geçmiş olsun diyorum. Bende düşük yaptım malesef gerçekten insan ne kendine yakıştırabiliyor ne de bir süre etkisinden kurtulabiliyor. Ben kürtaj yaptırdığımda 10 haftalıktı ama bebeğin boyutları 8 hafta kadardı yani 2 hafta ölü olarak kalmış. Ama çok küçük olduğu için bunun vücuduma zararı olmadı, sana da olmamıştır. Kürtajdan sonra en az 3 ay ara verin dedi doktor yeni bebek için. Bizde verdik tabiki, sonra tekrar hamile kaldım. Şimdi 12 haftalık, kalp sesini duydum, görüntüsünü çok sevdim :) Allah herşeyin hayırlısını verir zamanı bilir diye kendimi teselli ettim. Ayrıca 2. hamilleliğimde bir korku bastı bana kalp sesini duyana kadar kendimi hamile olarak düşünemedim.
Düşük aslında genleri bozuk olan bebeğin kendini atması , bir yandanda şanslıyız diyelim. İnsan üzülerek bir yere varamıyor malesef, zaten 1-2 haftaya kadar toparlanırsın. Şu an yaşadığın duygusal durumunun iyi olmamasının çok normal olduğunu düşünüyorum. Geçmiş olsun...

Merhaba hanimlar
Ben 10 haftalik hamileydim Dun ultrasona gittik
Ve kalbi atmadigini soyledi yani bir hafta once olmus..
Duyunca yikildim cok uzulduk..
Hayirlisi olsun..

gecmis olsun.iki defada aynisini ben yasadim.daha sonra iki kere kendiliginden düsügüm oldu,halen bebegim yok.Benim ayrica kan pihtilasma sorunum var.doktorlar ücüncü aydan öncesi düsüklere sagliksiz oldugundan düsüyor diyor ve normal karsiliyor..insaallah rabbim bizlerede saglikli,hayirli evlatlar nasip eder.

çok üzüldüm RABBİM hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa sürede inşallah hepimizin bebeklerini esirgesin korusun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…