Bebegim 2-3 gundur az hareket ediyor

zelis1089

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
91
45
35
Tahmini dogumun ekim ortalari suan 23. Haftamizdaiz bebegim 20.haftalarda daha guclu vururken su gunlerde hic hissetmiorum desem yeridir..her sabsh uyandigmda 10 dk snra tekmeler gece yatmadn oncede 10-15 dk hareetlerini hissederdim simdi ise cok az neden kaynaklanior olabilir cikolata vs de yiyorum
Kaybetmekten cok korkuyorum

Canım korkma Bebeğin bulunduğu yer hareketlerini çok etkiliyor bende bazen çok güzel hissederken bazen hiç hissetmediğim hatta korkudan doktora gittiğim oluyor.

20-26hafta arası rahim genişlemesi artıyor canım o ara herkes aynı şeyi hisseder yakında ise dışardan bile belli olcak bebeğinin hareketleri :)içini ferah tut

Tahmini dogumun ekim ortalari suan 23. Haftamizdaiz bebegim 20.haftalarda daha guclu vururken su gunlerde hic hissetmiorum desem yeridir..her sabsh uyandigmda 10 dk snra tekmeler gece yatmadn oncede 10-15 dk hareetlerini hissederdim simdi ise cok az neden kaynaklanior olabilir cikolata vs de yiyorum
Kaybetmekten cok korkuyorum

canım sakın meraklanma ben 24+5 günjlük hamileyin 23 haftamda yani gecen hafta senin durumuna bende düştüm,bi ağladım bi ağladım hareket etmeseydi doktora gidecektim ertesi gün,çok şükür ertesi sabah hareket etti.hiç sıkma canını tatlım hareket edio yaramaslar,biz paniğimizden farketmiyoz

bende o haftalardayken çok korkmuşum bebegim harekewt etmiyordu tekme atişini duymamişim... doktora gittim doktor kalp atişini duydu oh rahatladim valla... meğer ki bebişim uyuyormuşş :KK45: şimdi çok tekmeliyor maşallah 28 haftalikim .:emir_bebek::KK22::p

X