bebeğim 9 aylık ve ben hamileyim :(:)

cennet47

Birine verebileceğin en güzel hediye, dua'dır.
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
155
100
Iyi geceler arkadaşlar foruma yeni üye oldum herkese selamlar ben de size hamileliğimi anlatmak istedim
Bebeğim 9ay 1haftalık. Ve ben de 6haftalık hamileyim hemde bu süre zarfında hamile olduğumu bilmiyordum. Adetim gecikince şüphelendim.test yaptım pozitif çıktı. Eşim korunacağım dedi korunmadı.bende hamile kalırım diye korktum. Oldu ertesi akşam adete girdim. Dedim tutmadı.meğer tutmuş .
hayırlısı ne ise o olsun. Ama kendimi pek hazır hissetmiyorum.hem bebeğim küçük emziriyorum.
Allah olmayanlara evlat nasip etsin o duyguyu tattırsın inşallah olanlara da bağışlasın derdini göstermesin inşallah...

Biraz yorucu olacak ama , en azindan beraber buyuyecekler :)

Hayirli olsun..
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Hayırlı olsun yeni cücügün biraz yorulacaksin ama ileri de rahat edeceksin tabi bu zaman içinde büyük cücük çok yıpranacak keşke sen Korunsaydin Sprayle felan ama hayırlısı olsun...

Iyi geceler arkadaşlar foruma yeni üye oldum herkese selamlar ben de size hamileliğimi anlatmak istedim
Bebeğim 9ay 1haftalık. Ve ben de 6haftalık hamileyim hemde bu süre zarfında hamile olduğumu bilmiyordum. Adetim gecikince şüphelendim.test yaptım pozitif çıktı. Eşim korunacağım dedi korunmadı.bende hamile kalırım diye korktum. Oldu ertesi akşam adete girdim. Dedim tutmadı.meğer tutmuş .
hayırlısı ne ise o olsun. Ama kendimi pek hazır hissetmiyorum.hem bebeğim küçük emziriyorum.
Allah olmayanlara evlat nasip etsin o duyguyu tattırsın inşallah olanlara da bağışlasın derdini göstermesin inşallah...
Rabbim ne güzel bir lütufta bulunmuş size ,bence kıymetini bilin :KK66: :KK66:
sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşAllahhh :)

Hayırlı olsun arkadasım da aynı senin gibiydi 2. Ciye hamile kaldı aldırmayı bile düşündü ki ultrasonda Gören'e kadar şimdi 1 yaşını doldurdu dünya Güzeli kızı oldu Allah özenmişte yaratmış dediklerinden Allah sana da hayırllısını versin eminim çok zor zaman geçirirsin ama ilerde çok rahat edersin

Allah sizden razı olsun. Herşeyin hayırlısı vardır bir hayır diye düşünüyorum. Inşallah sizde bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız

Hayırlı olsun canim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ne güzel.ikisi ikiz gibi olurlar:-)gerçi doktorun söyler ama eğer emziriyorsan bırakmalısın...sevgiler

Haklısın ikiz gibi bir bakıma beraber büyükler insan sonra rahat eder ama çok zor da olacak birde isteyerek olmadığı için onun da sıkıntısı var ama Rabbim büyük .teşekkürler

X