• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim anne karnında kakasını yaptı

iremalpsy

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2024
30
4
6
26
Arkadaşlar merhaba ben normal doğum istiyordum sancılarla hastaneye gittiğimde muayene edilirken bebeğin kakasını yaptığı anlaşıldı acil sezaryene alındım doğduktan sonra çok az solunum sıkıntısı çektiği söylendi ama sonrasında hemen yanıma getirdiler bebeğimi herşey normaldi beni pek emmediği için sarılık oldu yüksek derecede küveze aldılar daha sonrasında kan değerlerinin düşük olduğu anlaşıldı ve başka bir hastaneye sevk edildi kakasını yaptığı için enfeksiyondan şüphelendiler bebeğim 5 gündür küvezde antibiyotik alıyor ama kakasını yutmasıyla ilgili hiçbir belirti göstermiyor emiyor mama içiyor solunum sıkıntısı yaşamıyor aktivite geriliği yok damardan da beslenmiyor peki neden hala orda 5 gündür kaka yutup yutmadığını anlayamadılar mı bilemiyorum bana yardımcı olur musunuz

korkmayın önlem amaçlı tutuluyordur kaçıncı hafta doğum yaptınız? emme refleksi var mıydı? sarılık için süt sağıyor musunuz bu sarılık illetinin en kolay ve en etkili çözümü bol bol anne sütü. geçmiş olsun

Antibiyotik tedavisi gördüğü için çıkarmıyolardır. Bir hafta sürmüştü bizimkide dediğiniz gibi sarılık değeri düşerse günlük kakasını yaparsa emme refleksi daha da güçlenirse çıkarırlar. Yani biz bunlar için bir hafta küvezde kaldık. İnşallah sağlıkla çıkarsınız küvezden

Back
X