Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba
2,5 aylık bir kızım var.doğumundan itibaren biberon ile bir sorunu olmadı.arada mama verdim,sütümü sağıp içirdim,rezene ve iyi geceler çayı verdim..her şekilde içebiliyordu ve aynı zamanda beni de emiyordu.birara misafirliğe gittiğimizde 2 hafta biberon vermemize pek gerek kalmadı.sadece beni emdi.ben işe başladım ve 1 aydır hiçbir şekilde biberon veremiyoruz.acaba sütümümü beğenmiyor diye düşündük..mama ve rezene verdik.olmadı..dr. browns biberon kulllanıyorduk.chicco anne memesine benzeyen ve wee damaklı aldık.olmadı..şurup emziğine ve damlalığa koyduk olmadı..6-7 saat aç kalıyor,yine içmiyor..zar zoruna kaşıkla besleniyordu fakat ağlayarak içtiği için boğulma tehikesi atlatıyor..pamukçuk veya dişten şüphelendik fakat doktoru ağzında hiçbirşey olmadığını söyledi..ne yapabilirim dersiniz?çok zor durumdayız
teşekkür ederim
Doktor birsey soylemedi mi neden boyle oldugunu ne yapman gerektigini bence inat et pes etme biliyorum zor bi durum ama yemezse 15 dk sonra tekrar dene yemezse yine benim de 10 gun boyunca memeyi tutmadi10 gun bana 10 yil gibi geldi ama ysvas yavas duzeliyor insallah seninki de duzelir
maalesef doktorum çok normalmiş gibi konuşuyor..iştahı azalır,normaldir,ağzında sorun yok,kaşıkla besleyin biberon almıyorsa vs diyor..internette de bir çözüm bulamadım ama bebeğin biberon veya kaşıkla yemeye çalışınca deli gibi ağlaması hiç normal gelmiyor..gözlerini kapatıp uyuyor numarası bile yapıyormuş resmen vermesinler diye..bilinçaltında travma yaratacak
memeden başka birşey almıyor ama ben işteyken 7 saat beslenmek zorunda
((
Keske dogum sonrası izin daha uzun olsa. Anneler bebeklerinden ayrılmasa. Bebekler annelerini doy doya emse
hayat çocuklarım ve eşimle güzel..
Kayıtlı Üye
büyük oğlum da işe başlayıncaya kadar biberon kullanmamıştı. işe başladığımda mecbur başlamıştı.
sizin bebeğiniz de belki işe başladığınızda alır.
küçük oğlum da biberon almadı, devam sütü içmedi. doğdu ay biberonla mama veriyordum sonra kendisi bıraktı. işe başlayacağım için doktora sordum devam sütü almasına gerek yok kaşık maması verirsin dedi. ben de yedi aylıkken işe başladım yarım gün çalıştığım için sorun olmadı şimdi onüç aylık hala biberon almıyor sadece biberonla su içiyor.
hepinize çok teşekkür ederim ilginizden dolayı..internetten medela calma biberon sipariş ettim..deneyebilleceğim son şey o
bazen cocuklar öyle tuhaf olabiliyorki bende chico biberon her ceşit marka aldım kaliteli olsun diye düşündüm ama benim kızımda hiç bişekilde hiç birini almadı marketten gelişi güzel bir biberon alıp denemeye kadar verdim onu cok sevdi o biberonla devam etti bence delik kontrolude yapmalısın az yada cok geliyorsa ondanda şikayetci olabilir.
iyi günler 14 aylık bebeğim biberon almıyor acaba sorun biberonda mı
Biberonla alakası yok. Almayan bebek almıyor işte. Benim oğlumda 13 aylık. Çok ddnedim emzik , biberon almadı. Biberondan içtiği tek şey su. Başka birşey koysan ( anne sütü dahil ) içmiyor. Ondan sonra Birberonuda itiyor su versende.
merhabalar benimde dört aylık kızım hiçbir biberonu almıyor mama takviyesi yapmamız gerekiyordu ama veremiyorum gece uykuda denedim olmadı aç kaldı yine almadı nasıl alıştırıcam sütüm de azaldı