Bebeğim bişey oldumu çok üzgünüm kafayı yiyecem

undomiel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
133
176
Kızlar bebeğim 5 haftalık gece emziriken kulağı ikiye bükülmüştü düzeltim dedim demez olaydım.elimle başını kavrayıp kaldırdım baş parmagım bıngıldağına denk geldi içine çöktü sanki bıngıldağı.çökük çökük oldu oldu bıngıldağı.kafayı yedim resmen düşünmekten.görümcem ebe hemşire onu aradım bişey olmaz ondan dedi.sağlammış bıngıldak.ama ben kendimi rahatlatamıyorum Allahım sen koru Bebeğimi ona bişey olmasın:KK61::KK61::KK61:

Bingildak kafatasindaki boşluk onu kaplayan deri de yumuşak bastirdigin zaman içe göçmesi normal darbe almadığı sürece soğuk yemedigi sürece bişey olmaz tabi bişey olmaz diye hafife almamak gerek genede dikkatli olmak lazım

Bingildak kafatasindaki boşluk onu kaplayan deri de yumuşak bastirdigin zaman içe göçmesi normal darbe almadığı sürece soğuk yemedigi sürece bişey olmaz tabi bişey olmaz diye hafife almamak gerek genede dikkatli olmak lazım
çok teşekkürler cevabın için

Canim hic uzulme bingildak beyni koruyan hava yastigi gibidir.yinede dikkatli ol ama eminimki bisey yoktur.bebegine rabbim hayirli uzun omur versin.hayirli evlat olur insallah

X