Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kzlar bnm bebegm cok hareketli.mesala geceleri daha fazla olmakla brlkte hemen hemen hc durmuyor.szce bu normal mi? net.den baktgmda günde 10 dan az hareket icn süpheli yazilar vardi.fakat bnmki gunde 100 kere ediyordur yani :26:
aynı durumdayım çok aşırı hareketli uyku uyuyamaz oldum hiç bir yerde rahat edemiyorum geçenlerde doktorumada bahsettim bu durumdan bişi demedi gülümsedi ama ben bir yerde okumuştum çabuk sinirlenen hırçın ve yaramaz bebekler anne karnında çok hareketli olurmuş umarım bizim bebeklerimiz huysuz hırçın bebeklerden olmaz![]()
demekki yanlız değiliz kızımla benim minik kızımda 28.haftadan sonra öyle bir hareketlendi ki 24 saat tekmeliyor ve bazen öyle sert tekmeleri var ki ayyy diye çığlık atıyorum arkadaşın dediği gibi sağ kaburgam mahvolmuş durumda ayaklarını oraya dayıyor ve tok olduğumda resmen işkence oluyor tekmeleri kafası da malum yerde olduğu için sanki sürekli lavaboya gidecekmişim gibi hissediyorum o bölgeye çok baskı oluyor özellikle kasık aralarıma eli mi nersei bilemiyorum :) sıkılıyor gibi oluyor ve nefesim kesiliyor ağrıdan malum son aylardayız daha da artarak devam edecek bu ağrılar galiba bu arada tecrübeli annelerden duyduğuma göre anne karnında bebişler nasılsa doğumdan sonrada öyle oluyormuş yani yaramaz ve çok hareketli bebişler çok yakında hayatlarımızda olacak :)))))
ahh canııımm :)) inşallah benim geldiğim haftalara gelince görüceksin asıl hareketleri :))
ne kaburgan kalıcak ne idrar torban :)) bi anda ahh uhh ediceksin sızıdan :))
kaburgalarını artık çatlamış kırılmış olarak farzet :)
allah yardımcımız olur inşallah amin...
Kizlar bende 26. Haftami doldurdum ama oyle aman aman bi tekme yemedim tamam hareket ediyor tekmede atiyor ama hani ne acitacak kadar nede ciglik atacak kadar ins benimkide nirmaldir yada bundan sonrami baslar sert tekmeleri bilemiyorum yada endiselenmemmi lazim
Kizlar bende 26. Haftami doldurdum ama oyle aman aman bi tekme yemedim tamam hareket ediyor tekmede atiyor ama hani ne acitacak kadar nede ciglik atacak kadar ins benimkide nirmaldir yada bundan sonrami baslar sert tekmeleri bilemiyorum yada endiselenmemmi lazim