bebeğim çok aktif!

meoww

bebeğim♥
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.083
1
46
İstanbul
Kzlar bnm bebegm cok hareketli.mesala geceleri daha fazla olmakla brlkte hemen hemen hc durmuyor.szce bu normal mi? net.den baktgmda günde 10 dan az hareket icn süpheli yazilar vardi.fakat bnmki gunde 100 kere ediyordur yani :26:

hamılelıgımde oglumda oyleydı druma sordugumda saglıklı bebek o kadar hareket eder demıstı asıl hareket etmezse o bı sorun demıstı son aylarda hatta son haftalarda doktorun sana bebegın hareketlerını takıp et azalma olursa bılgım olsun dıyecektır endıselenme

Aynen son bir haftadır aynı durumdayım.
Uykuya dalamıyorum onun vurmasından.
Normaldir inş :)

Kzlar bnm bebegm cok hareketli.mesala geceleri daha fazla olmakla brlkte hemen hemen hc durmuyor.szce bu normal mi? net.den baktgmda günde 10 dan az hareket icn süpheli yazilar vardi.fakat bnmki gunde 100 kere ediyordur yani :26:

ahh canııımm :)) inşallah benim geldiğim haftalara gelince görüceksin asıl hareketleri :))

ne kaburgan kalıcak ne idrar torban :)) bi anda ahh uhh ediceksin sızıdan :))
kaburgalarını artık çatlamış kırılmış olarak farzet :)

allah yardımcımız olur inşallah amin...

aynı durumdayım çok aşırı hareketli uyku uyuyamaz oldum hiç bir yerde rahat edemiyorum geçenlerde doktorumada bahsettim bu durumdan bişi demedi gülümsedi ama ben bir yerde okumuştum çabuk sinirlenen hırçın ve yaramaz bebekler anne karnında çok hareketli olurmuş umarım bizim bebeklerimiz huysuz hırçın bebeklerden olmaz :50:

aynı durumdayım çok aşırı hareketli uyku uyuyamaz oldum hiç bir yerde rahat edemiyorum geçenlerde doktorumada bahsettim bu durumdan bişi demedi gülümsedi ama ben bir yerde okumuştum çabuk sinirlenen hırçın ve yaramaz bebekler anne karnında çok hareketli olurmuş umarım bizim bebeklerimiz huysuz hırçın bebeklerden olmaz :50:

demekki yanlız değiliz kızımla benim minik kızımda 28.haftadan sonra öyle bir hareketlendi ki 24 saat tekmeliyor ve bazen öyle sert tekmeleri var ki ayyy diye çığlık atıyorum arkadaşın dediği gibi sağ kaburgam mahvolmuş durumda ayaklarını oraya dayıyor ve tok olduğumda resmen işkence oluyor tekmeleri kafası da malum yerde olduğu için sanki sürekli lavaboya gidecekmişim gibi hissediyorum o bölgeye çok baskı oluyor özellikle kasık aralarıma eli mi nersei bilemiyorum :) sıkılıyor gibi oluyor ve nefesim kesiliyor ağrıdan malum son aylardayız daha da artarak devam edecek bu ağrılar galiba bu arada tecrübeli annelerden duyduğuma göre anne karnında bebişler nasılsa doğumdan sonrada öyle oluyormuş yani yaramaz ve çok hareketli bebişler çok yakında hayatlarımızda olacak :)))))

demekki yanlız değiliz kızımla benim minik kızımda 28.haftadan sonra öyle bir hareketlendi ki 24 saat tekmeliyor ve bazen öyle sert tekmeleri var ki ayyy diye çığlık atıyorum arkadaşın dediği gibi sağ kaburgam mahvolmuş durumda ayaklarını oraya dayıyor ve tok olduğumda resmen işkence oluyor tekmeleri kafası da malum yerde olduğu için sanki sürekli lavaboya gidecekmişim gibi hissediyorum o bölgeye çok baskı oluyor özellikle kasık aralarıma eli mi nersei bilemiyorum :) sıkılıyor gibi oluyor ve nefesim kesiliyor ağrıdan malum son aylardayız daha da artarak devam edecek bu ağrılar galiba bu arada tecrübeli annelerden duyduğuma göre anne karnında bebişler nasılsa doğumdan sonrada öyle oluyormuş yani yaramaz ve çok hareketli bebişler çok yakında hayatlarımızda olacak :)))))

ben 20.ci haftadan sonra hareketlerini çok rahat hissetmeye başladım ama 24.cü haftadan sonra canımın yandığını hisseder oldum şimdilerde kaburgalarım belim kırılıyor sanki ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum uyku uyuyamaz oldum aslında sadece 5 kilo aldım ama çok rahatsızım:31: ilerleyen haftalarda napıcam bilmiyorum oğlumda da böyleydi çok hareketli bir bebekti gerçektende de çok yaramaz yerinde oturamayan uyumayı sevmeyen kıpır kıpır bir oğlum var sanırım kızlarımızda yaramaz olucaklar neyse sağlıklı olsunlarda herşeye razıyız öle değil mi herşey onlar için:40:

:9:
ay nasl rahatladm demekki anormal bi durum değilmiş.
bnm rahmimi bile acıtıyor şimdiden,kasıklarımı falan.
ha bi de makatıma doğru bile baskı hissediyorum.
bazen de çok yukarılara çıkıyor.
canımı çok acıtıyor zilli :9:
inş.hepimzin ki çok sağlklıdır da o yüzdendir bu hareketlilikleri.
yeterki sağlklı olsunlar..daha nelerine katlanırız değil mi? :40::16:

ahh canııımm :)) inşallah benim geldiğim haftalara gelince görüceksin asıl hareketleri :))

ne kaburgan kalıcak ne idrar torban :)) bi anda ahh uhh ediceksin sızıdan :))
kaburgalarını artık çatlamış kırılmış olarak farzet :)

allah yardımcımız olur inşallah amin...

inşallah:60: ama aynen böyle kızlar geceleri hiç uyumuyoruz biz oğlumla:95:

Kizlar bende 26. Haftami doldurdum ama oyle aman aman bi tekme yemedim tamam hareket ediyor tekmede atiyor ama hani ne acitacak kadar nede ciglik atacak kadar ins benimkide nirmaldir yada bundan sonrami baslar sert tekmeleri bilemiyorum yada endiselenmemmi lazim

Kizlar bende 26. Haftami doldurdum ama oyle aman aman bi tekme yemedim tamam hareket ediyor tekmede atiyor ama hani ne acitacak kadar nede ciglik atacak kadar ins benimkide nirmaldir yada bundan sonrami baslar sert tekmeleri bilemiyorum yada endiselenmemmi lazim

bence herşeyi bu kadar kafaya takmayın, herkes aynı değil ki. ben de 25 haftalık hamileyim. benimki de sık sık hareket ediyor, ki ben çok memnunum bu durumdan dediğiniz gibi şimdiye kadar ne acıdan ay dedim ne çığlık attım, sorun olduğunu sanmıyorum herkes farklı, arkadaşımla aynı dönemdeyiz onunki çok hareket etmiyomuş kıpırtı gibi hissediyomuş mesela, benimki haftalardır karnıma bakınca belli oluyor, hareket ederken karnımda çıkıntı oluyor, çok hoşş :9:

:nazar::46: yok yok hareket ediyorsa merak etmeyin 30 belki 32. haftadan sonra sert tekme atar :49: benimde ilk bebeğim:65: :nazar:

Back
X