bebeğim durmuyor

tugbacetinkol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
12
3
30
38 günlük kız bebeğim var ve sürekli emmek istiyor. Emmediği zamanlarda da hiç durmuyor devamlı ağlıyor, kucakta durmak istiyor. Gündüz uykusu hiç yok zaten. Napabilirim deneyimi olanlar bi çözüm lütfen.

Öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Daha çok küçük annesi hemen dünyaya adapte olmasını bekleme
Seni emerken ve kucağındayken kendini güvende hissediyor senin kokun onu sakinleştiriyor onun içinde senden ayrılmak istemiyor.

Benim kızımda böyleydi ilk zamanlar böyle geçti bizde de .. Zamanla o dünyaya biz ona alıştık :)
Şimdi bir eğitim veremezsin çok minik :) onun istediği gibi devam etmek zorundasın herşeye :)

sutun yetiyor mu arkadssim. benim kizim.da oyleydi gece gunduz 24 saat aglar dururdu. ben surekli emzirirdim aslinda sutumun olmadigini soylesem de kaynanam emzir sakin mama verme yoksa sutun hic olmaz der mama vermeme musade esilmezdi tam 25 gun sonra dayanamadim doktora gittim kilo vermisti yavrum doktor mama vermemei soyledi. benim kiz aglamalari biraz azaldi ama hiy mu oldu ne yine hep aglamali bir bebeklik gecirdi. sana tavsiyem sutune bak belki doymuyordur ondan emmek istiyordur. veye doyuyorsa emme ihtiyaci icin emzik kullan diye tavsiye edebilirim

sutun yetiyor mu arkadssim. benim kizim.da oyleydi gece gunduz 24 saat aglar dururdu. ben surekli emzirirdim aslinda sutumun olmadigini soylesem de kaynanam emzir sakin mama verme yoksa sutun hic olmaz der mama vermeme musade esilmezdi tam 25 gun sonra dayanamadim doktora gittim kilo vermisti yavrum doktor mama vermemei soyledi. benim kiz aglamalari biraz azaldi ama hiy mu oldu ne yine hep aglamali bir bebeklik gecirdi. sana tavsiyem sutune bak belki doymuyordur ondan emmek istiyordur. veye doyuyorsa emme ihtiyaci icin emzik kullan diye tavsiye edebilirim
bizim kilo almamız gayet iyi. Gündüzleri sorun bizde geceleri gayet güzel Uyuyo. Yalancı Emzik almıyor alsa bütün sorun çözülecek aslında

ben de biraz zorla emzigi sulu pekmeze daldirarak alistirdim. sonra kendi alisti. suan sadece uyumak icin kullaniyoz

pekmez tek basina agir gelebilir su katiyodum pekmeze. benim de atiyordu ama inat ettim sik sik daldirip alistirdim. benim acimdan iyi ki de emzige alisti. cunku ben emziremedim en azindan emme ihtiyaci bu sekilde karsilandi

pekmez tek basina agir gelebilir su katiyodum pekmeze. benim de atiyordu ama inat ettim sik sik daldirip alistirdim. benim acimdan iyi ki de emzige alisti. cunku ben emziremedim en azindan emme ihtiyaci bu sekilde karsilandi
damaklı emziği almıyo olabilir bi de damaksız denicem onu da almazsa üstelemicem artık

X