Bebek Beslenmesi Bebeğim emmeyi mi birakacak :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yokoledunya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
63
4
mrb anneler.benim 2 bucuk aylik bir oglum var.sadece anne sütü ile besliyorum.bir iki gündür bebegim memeyi reddetmiyor aliyor ama sürekli oyun oynar gibi aglama sizlama olmadan birakiyor tekrar tutuyor birakiyor tekrar tutuyor ben kesmesem böyle devam edecek acaba birakacakmi yoksa sütüm mü az deneyimli anneler lütfen bir fikir verin tsk..:emir_bebek:

Karanlıkta , sakin ortamda emzirmeyi dene. Biraz sallayıp ondan sonra deneyebilirsin.
Banyo yaptırıp rahatlatıp deneyebilirsin.
Uyku arasında deneyebilirsin.
O emdikçe sütün artar. Kilo alımı normalse sütün yetiyor demektir. Sıkıntı yapma.
Gazının olmadığına emin olmalısın.

uyku arasinda dediginiz gibi gercekten cok emiyo ama gün içinde dedigim gibi yapıyor. acaba acikmadanmi emziriyorum.2 bucuk aylik 6300 kilomuz normal

Benim memeyi bırakan oğlum da başlarda öyleydi, çok umursamadım, böyle böyle bırakacağına hiç ihtimal vermedim, sonuçta yalnızca anne sütü alıyodu onunla besleniyordu ama sonuç.. :KK1: sizinki böyle olacak diye bişey yok, üzmek ve sizi karamsarlığa itmek için yazmıyorum her çocuk farklıdır sonuçta ama her ihtimali göz önünde bulundurmak gerek, asssla taviz verme üzerine git ama sıkıntın ona yansımasın, sevgiyle mücadele et vaktininin çoğunu memeyle geçirsin oynasın buna müsade et, Allah yardımcın olsun..:KK68:

Benim memeyi bırakan oğlum da başlarda öyleydi, çok umursamadım, böyle böyle bırakacağına hiç ihtimal vermedim, sonuçta yalnızca anne sütü alıyodu onunla besleniyordu ama sonuç.. :KK1: sizinki böyle olacak diye bişey yok, üzmek ve sizi karamsarlığa itmek için yazmıyorum her çocuk farklıdır sonuçta ama her ihtimali göz önünde bulundurmak gerek, asssla taviz verme üzerine git ama sıkıntın ona yansımasın, sevgiyle mücadele et vaktininin çoğunu memeyle geçirsin oynasın buna müsade et, Allah yardımcın olsun..:KK68:

umarım bırakmaz bugün sütümü Sağdım yetmiyormu diye gayet iyi geliyor anlamadım :KK43:(

Kilosu gayet iyi. Sakin olun. Ara ara emzirmeye devam edin. Kazanan siz olucaksınız. Gazdan dolayı bile emmiyor olabilir. Her zaman rahat ettirin.

Bence doktora götürmenizde fayda var benim kızimda suan 6 aylik ama 4 aylıkken birden bire emmeyi kesti kilosu boyu çok güzel gidiyordu sağlık ocağına aşıya götürdüğümde o ayda sadece 100 gr almıştı hemen doktora götürdüm iyiki götürmüşum idrar tahlili yaptırdı doktorumuz ve enfeksiyon çıktı boşu boşuna memeyi bıraktı yani şimdi hala tedavisi devam ediyo ve hala istahsiz kilo da pek fazla almıyor bence çok zaman kaybetmeyin götürün Bebeğinizi pişman olmayin

Sevgili anneler doktora gittim ben hiç anlamadım ama bebegimin burnu tıkalıymış :KK43: okyanus suyu ve aspiratör verdi gerçekten sorun kalmadı tecrübelerini paylaşanlardan allah razı olsun. . Sonucuda yazdım ki bu durumu yaşayan olursa belki faydası dokunur :KK66:

X