Bebeğim emzik turmuyor

zardacal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
95
8
3
20
3 aylık bebeğim var önce weebaby emzik aldım tutmadı şimdi herkes güzel yorum yapıyordu phlips avent emzik aldım onu da diliyor itiyor öğütüyor ama kısmıyor yani çıkarmaya çalışıyor ne yapmslıyım yemek yerken durmuyor yemek yiyemiyorum yardımcı olabilir misiniz

Emen bebekler tutmuyor benimkide tutmadı emzirirken yemek yiyordum yada uyudugunda biraz büyüdüğünde eline birşey verirdim tahta kaşık hisirtili oyuncak geçiyor büyüyorlar.

TutMayan bebek tutmaz malesef. Benim ilk cocuguma 10 cesit emzik vermisimdir hicbirini kabul etmedi, ikinci de ne versek tutuyor. Artik uyurken yada oyun halisinda oynatirken fln atistiracaksiniz.

TutMayan bebek tutmaz malesef. Benim ilk cocuguma 10 cesit emzik vermisimdir hicbirini kabul etmedi, ikinci de ne versek tutuyor. Artik uyurken yada oyun halisinda oynatirken fln atistiracaksiniz.
Bşraz daha denemeliyim bir zararı olur mu yada emzik verme pratikleri varmı acaba

Ben hastaneden eve ciktigimiz gun verdim emzigi. Phlips avent kullaniyorum. Ogunden beri emzigi birakmadi. Acikcasi inanilmaz kurtarici benim icin, uykuya gecisini de kolaylastirdi. Sanirim ben cok erken verdigim icin tuttu, buarada beni hic emmedi hep sagip vermek zorunda kaldim. Belki bu sebeple de kolay alismis olabilir ama yegenimde emmesine ragmen kolay emzik tutmustu.

Ya bırakın tutmasın,ev emzik dolu sıpa hiç birini emmedi spnra memeyi bıraktıktan sonra emziğe düştü,şimdide bıraktırmaya çalışıyoruz 2 yaşında diş yapısı bozulacak

Frig emzik deneyin birde,ama bence hiç bulaşmYın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…