3 aylık bebeğim var önce weebaby emzik aldım tutmadı şimdi herkes güzel yorum yapıyordu phlips avent emzik aldım onu da diliyor itiyor öğütüyor ama kısmıyor yani çıkarmaya çalışıyor ne yapmslıyım yemek yerken durmuyor yemek yiyemiyorum yardımcı olabilir misiniz
TutMayan bebek tutmaz malesef. Benim ilk cocuguma 10 cesit emzik vermisimdir hicbirini kabul etmedi, ikinci de ne versek tutuyor. Artik uyurken yada oyun halisinda oynatirken fln atistiracaksiniz.
TutMayan bebek tutmaz malesef. Benim ilk cocuguma 10 cesit emzik vermisimdir hicbirini kabul etmedi, ikinci de ne versek tutuyor. Artik uyurken yada oyun halisinda oynatirken fln atistiracaksiniz.
3 aylık bebeğim var önce weebaby emzik aldım tutmadı şimdi herkes güzel yorum yapıyordu phlips avent emzik aldım onu da diliyor itiyor öğütüyor ama kısmıyor yani çıkarmaya çalışıyor ne yapmslıyım yemek yerken durmuyor yemek yiyemiyorum yardımcı olabilir misiniz
Ben hastaneden eve ciktigimiz gun verdim emzigi. Phlips avent kullaniyorum. Ogunden beri emzigi birakmadi. Acikcasi inanilmaz kurtarici benim icin, uykuya gecisini de kolaylastirdi. Sanirim ben cok erken verdigim icin tuttu, buarada beni hic emmedi hep sagip vermek zorunda kaldim. Belki bu sebeple de kolay alismis olabilir ama yegenimde emmesine ragmen kolay emzik tutmustu.
Ben hastaneden eve ciktigimiz gun verdim emzigi. Phlips avent kullaniyorum. Ogunden beri emzigi birakmadi. Acikcasi inanilmaz kurtarici benim icin, uykuya gecisini de kolaylastirdi. Sanirim ben cok erken verdigim icin tuttu, buarada beni hic emmedi hep sagip vermek zorunda kaldim. Belki bu sebeple de kolay alismis olabilir ama yegenimde emmesine ragmen kolay emzik tutmustu.s
Ya bırakın tutmasın,ev emzik dolu sıpa hiç birini emmedi spnra memeyi bıraktıktan sonra emziğe düştü,şimdide bıraktırmaya çalışıyoruz 2 yaşında diş yapısı bozulacak