Bebeğim gece uykusuna dalamıyor

iremmetinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2015
2
0
34
Merhaba sevgili anneler,

Bebeğim 6 aylık. Nerdeyse bu aya kadar gazlı bir bebekti. Şimdi şimdi gaz sorunu bitti. Ancak bu süreye kadar hep gazı olduğu için uyku eğitimi verme şansım olmadı. Bundan öncelerde uykuya dalamamasını gaz sorununa bağlıyorduk ama gaz gitti uykuya dalamama baki kaldı. Eğer kendiliğinden uyumak istemiyorsa onu uyutmak ne mümkün. Gündüz uykularnda amaaaan istediği zaman uyur diyebiliyorum ama gece uyumak bilmediği zaman sinirlerim tepeme çıkıyor. Eşim çok geç geliyor bu sebeple yanlız başıma cinlerim tepemde uyutmaya çalışıyorum. Bazen uyuması gece 1'i buluyor. Eylülde çalışmaya başlayacağım. Ne yapacağımı bulamıyorum. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Tracy hogg'un yatir kaldir yontemini deneyebilirsiniz. Bence gunduz ve gece planlamasini iyi yapmak lazim. Kac saat uykuya ihtiyaci var, ne kadari gunduz, ne kadari gece vs...

walla canim benim oglan suanda 15 aylik dusun bundan bi iki ay once anca duzene gordi uykusu elinden geleni yapsanda kucucuk bi bebek nasil ona duzen ogretebiliriz ki sahsen.ben ogretememistim 6. ayda ogretmek benim icin hayaldo k.bakma ama birazdaha sabretmek zorundasin hareketlenmeye basladgindada kendiliginden youlup gece uykuduna daliyo benim bebegim bide surekli sutle besledim her gece iki uc defa emzirip ole yatirigpdum pek sallamiyoz uyutmak icin cabalamiyoz gecede gunduzde ama rlikden geldigince hep memede uyutmaya calistim simdi artik saat 10 dedimi kendi kendine yatiyi bi koseye uyuyo yada emiyo hemen uykuta daliyo

ha bide bos bi oda varsa bebek arabasini koy oraya evin icinde gezdr ole bebekler genelde arabadayken daha cabuk uykuya daliyo

merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum. ne yaptılsam olmadı. sonuc yatak odamıza gidiyorum cevresine yastıkları koyup yanına uzanıyorum. ışığı kapatıyorum. on beş dk kadar bağırıyor etrafında dönüyor saçımı cekiyor tepki görmeyince uyuyor. uyutma sürecim bir saati geciyor. her akşam aynı saatlerde bu işlevi yapmaya calışıyorum. saygılar

X