Bebeğim göğüslerimi ısırıyor.. :(

yldz67

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
40
17
32
Bebeğim 5 aylık 4 aylıkken iki alt dişide çıktı ve 1 aydır göğüslerimi ısırmaya başladı.İki göğsümdede delikler oluştu et yok resmen..Her emzirmede ısırıyor yaralarım daha kötü oluyor her gün.Isırmasa gene ağlayarakta olsa emzirmeye çalışıyorum çünkü biberonda kullanmıyor.Şu an neyapacağımı şaşırmış durumdayım..Lansinoh ,bepanthol kullanıyorum.Bugünde ayva çekirdeğini deniyeceğim..Ama ısırdığı sürece ne kullanırsam iyileşmiycek sanırım..Isırdımı bırakmıyo çünkü göğsüme bstırıyorum nefessiz kalınca çekiyo kendini anca.Ne yaparsam ısırmaz silikon göğüs ucuylada emmiyor ve yaralarıma sizce ne en iyi etki eder çabuk yardımlarınıza ihtiyacım var .. :KK43:

Bebeğim 5 aylık 4 aylıkken iki alt dişide çıktı ve 1 aydır göğüslerimi ısırmaya başladı.İki göğsümdede delikler oluştu et yok resmen..Her emzirmede ısırıyor yaralarım daha kötü oluyor her gün.Isırmasa gene ağlayarakta olsa emzirmeye çalışıyorum çünkü biberonda kullanmıyor.Şu an neyapacağımı şaşırmış durumdayım..Lansinoh ,bepanthol kullanıyorum.Bugünde ayva çekirdeğini deniyeceğim..Ama ısırdığı sürece ne kullanırsam iyileşmiycek sanırım..Isırdımı bırakmıyo çünkü göğsüme bstırıyorum nefessiz kalınca çekiyo kendini anca.Ne yaparsam ısırmaz silikon göğüs ucuylada emmiyor ve yaralarıma sizce ne en iyi etki eder çabuk yardımlarınıza ihtiyacım var .. :KK43:
bende dişleri 6 aydan sonra çıksın diye dua ediyorum.

off çok zor bir durum. bir yaşında oğlum var o da dişi kaşınırken ısırıyordu ısırdımı da bırakmıyor anca gıdıkladığımda bırakıyordu. hatta büyük oğlum yanımda duruyordu, ısırdı mı ayırmak için. bende de yara oldu. ben de emzirmeden önce ısırması için birşeyler verdim, karanfil yağı sürdüm rahatlatsın diye. şimdilik bıraktı bakalım. yeni diş mi geliyor acaba, oğlum diş çıkaracağı zamanlarda ısırıyor. silikon ucu oğlum da hiç almadı

Benim sütümü hiç birşekilde almıyor bibron kaşık denedim.Ama mamayı kaşıkla yiyor.İki gündür daha iyi ama ısırmalar azaldı.Tam doymadan memeyi çekiyorum ağzından.Göğüslerim hala yara ama emzirirken canımdan can gidiyor:mad: Kremliyorum kurutuyorum yarıklar kabuk bağlar gibi oluyor ,birdahaki emzirmede gene eski halini alıyor.Ama bunada şükür o sütümü alsında ben katlanırım :eek:

Benim sütümü hiç birşekilde almıyor bibron kaşık denedim.Ama mamayı kaşıkla yiyor.İki gündür daha iyi ama ısırmalar azaldı.Tam doymadan memeyi çekiyorum ağzından.Göğüslerim hala yara ama emzirirken canımdan can gidyor:mad: Kremliyorum kurutuyorum yarıklar kabuk bağlar gibi oluyor ,birdahaki emzirmede gene eski halini alıyor.Ama bunada şükür o sütümü alsında ben katlanırım :eek:
sütünü mamaya karıştrsan olmazmı.madem mama alıyor

X