Bebek Beslenmesi Bebeğim hep emmek istiyor yardimmmm lütfen.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

elifzeyno1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
2
0
31
Merhaba hanımlar. 26 günlük bir kızim var.her an gogusumde sürekli emmek istiyor.ben silikon meme ucuyla emziriyorum gogusumun ucu olmadigi icin .sadece sol gogusumu emiyor sağ gogusumu ilk gün den beri almiyOr. Ek olarak aptamil Mama veriyorum günde 3 defa falan 30 cc veriyorum.az mi sizce.llütfen yardım edin sizler kaç cc Mama veriyorsunuz cogaltmalimiyim mama yi .

Canım emzık wermeyı denesen doymuyo dıcem ama mamada verıyomusun o almadığı gogdunude vermeye çalış mümkün olduğunca yoksa onu emmez öyle gıdrr

Canım emzık wermeyı denesen doymuyo dıcem ama mamada verıyomusun o almadığı gogdunude vermeye çalış mümkün olduğunca yoksa onu emmez öyle gıdrr
Ya o gogusumu sürekli sagiyorum fakat hala rengi hardal rengi gibi sütun. O yüzden beyaz a dönene kadar vermek istemiyorum çocuk hasta olur falan diye.mamayi kaç cc vereyim onu bilemedim.cÇünkü ne kadar emsede mama da yese doymuyo:KK43:

Canım muhakkak,doyudur sen bilirsin zaten yazıda olabılır oysden huzursuzlanıp aglayabılır yanı buna dikkat et nerden bıluyon yanı,nasıl anladın doymadığını ?

Merhaba hanımlar. 26 günlük bir kızim var.her an gogusumde sürekli emmek istiyor.ben silikon meme ucuyla emziriyorum gogusumun ucu olmadigi icin .sadece sol gogusumu emiyor sağ gogusumu ilk gün den beri almiyOr. Ek olarak aptamil Mama veriyorum günde 3 defa falan 30 cc veriyorum.az mi sizce.llütfen yardım edin sizler kaç cc Mama veriyorsunuz cogaltmalimiyim mama yi .
Canim benimde 1.5 aylık bebeğim var bende senin gibi doymadigini düşünüyordum ama öyle değilmis meğerse bebegimin gazı varmış yani tıpta kolik diyorlar bence mama hiç verme ben nurse harways diye bitkisel sürüp aldım ondan so ra bebeğim rahatladı.çünkü koliktede surekli emme isteği oluyor ...

benim bebegim 12 gunluk/ o da surekli emmek istiyor/ bugun dra gittik durumu anlattim/ ilk aylarda bunlar normal dedi/ mumkun oldugu kdr emzir dedi/ ama gaz icin de ilac yazdi/ onu da kullancam bakalim durum degiscek mi

X