Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
Bebegim 1 aylik hep ikiniyor uyurken bile gaz sancisi dedi doktor zinco kullaniyoruz bacak hareketleride yapiyoruz ama fayda etmiyor bi önerisi olan varmi ?
kızına aşık❤Beren Duru'm❤
Kayıtlı Üye
Gaz için kimyon çayı diyorum üstüne tanımam. Deneyin faydasını göreceksiniz
Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
Kimyon çayini bebegemi ıcıricem ayrintilarini anlatirmisiniz
Kayıtlı Üye
Yarim cay kaşığı kimyon ceyrek küp seker ve yarım cay bardağı su bir kac taşım cezvede kaynat soguyunca kimyon dibine çökecek. Caydan 1 cay kasigi bebegine ver ve sonra emzir. Ben sifayi boyle buldum.
Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
Deniyecegim insaallah tesekkürler
Sen olmadan asla..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Bebegim 1 aylik hep ikiniyor uyurken bile gaz sancisi dedi doktor zinco kullaniyoruz bacak hareketleride yapiyoruz ama fayda etmiyor bi önerisi olan varmi ?
Biogaia kullanmaya başladım her gece saat 12 de damlatiyorum. Bi de her zaman değil çok fazla ikinip agladigi zaman fitili kullanıyorum sonra rahatlıkla fitili ve kakayi dışarı çıkarıyor. Çok şükür allah a bu çok iyi geldi.
bende aynı durumdaydım nurse harveys kullandım işede yaradı ama cok uyutuyordu içim el vermedi mecbur kalmadıkca kullanmayı düşünmüyorum bende şifayı bi videoda buldum ayşe öner gaz masajı yazarsanız cıkar ama aynen öle cıplak bi şekilde bezi hafif acıkken yapın sakinken inşallah işe yarar aman dikkat edin üzerinize yapmasın :)
Kayıtlı Üye
Kimyon cayi en fazla 2 cay kaşığı verin bir günde. Birde her zaman vermeyin alışkanlık yapmasin... inşallah şifa olur.
Se
Yarim cay kaşığı kimyon ceyrek küp seker ve yarım cay bardağı su bir kac taşım cezvede kaynat soguyunca kimyon dibine çökecek. Caydan 1 cay kasigi bebegine ver ve sonra emzir. Ben sifayi boyle buldum.
seker mi şakamısınz seker koymayn sakn smdıden cıkacak dişleri etkilersnz
Kayıtlı Üye
Se
seker mi şakamısınz seker koymayn sakn smdıden cıkacak dişleri etkilersnz
Şaka değil gerçeğim...
Isterseniz bir araştırın dogrulugunu...
Yapıp yapmamak size kalmış kimseyi zorlanıyoruz değil mi?
Şaka değil gerçeğim...
Isterseniz bir araştırın dogrulugunu...
Yapıp yapmamak size kalmış kimseyi zorlanıyoruz değil mi?
Hangi doktora danısırsanız danısın sekeri kesnlkle karsı cıkar anne caylarına bile koyma taraftarları deiller
Kayıtlı Üye
Hangi doktora danısırsanız danısın sekeri kesnlkle karsı cıkar anne caylarına bile koyma taraftarları deiller
Yüzyıldır yapılan bir çay bu. Eskiden doktor damla vs. Yokmus.
Ayrıca emin olun içeriğini bilmedigimiz milyon tane kimyasal! Iceren damlalardan kimyon çayı bin kat iyidir. Ama doktorlar kapitalist sistem gereği bize kimyon çayı değil bilmem kaç para olan damlaları önerir şekeri yerden yere vururlar.
Eskiden insanlar o kadar işin arasinda bebek nasıl bakiyorlarmis?
İlaç mı varmış ? Hep bitkisel yöntemlerle tedavi uygulamıslar ve cok çok iyi sonuçlar almışlar.
Şekere çok zararlı diyorsunuz ya içeriğinden bile haberimizin olmadığı 1 yarar 3 zarar veren ilaçlardan daha mı iyidir ortada bir seçim olacaksa ben şekerden yanayım...
Son bir not. Ben 38 yaşindayım muhtemelen sizden yaşça büyüğüm.
Ben burda yardım isteyen birine nacizane öneri sunarken bana başka birinin
Şakamısin sen? Demeside şekerden daha zararlı....
Hoşçakalın.
Ben ilacı savunup kımyonu yok saymadım şekerin bebek ıcın zararlı oldgnu savundum dikkat edin yazdgıma.
Kaymak çocukların annesii :))
Kayıtlı Üye
Ben günaşırı çörekotu suyu kullanmıştım çokta faydasını gördüm. Halamım bebeğine dr önermişti ve zeka gelişimine de pozitif katkı sağlar demişti. Denemek istersen
1 çay bardağı suyu kaynatıyosun 1 çay kaşığı dolusu çörekotu atıyosun içine bir iki dk sonra altını kapatıp demlenmeye bırakıyosun. Sonra süzüp 1 çay kaşığı içiriyosun bebeğe. Ertesi gün vermiyosun sonraki gün yine 1 çay kaşığı veriyosun kalanı döküyosun. Artık sonraki sefer yenisini yapıyosun.
Burdaki önemli nokta bir gün durup bir gün veriyosun 1 er çay kaşığı.
Sen de içebilirsin aslında yarım çay bardağı kadar içsen bile yeter senin de gazını alır bebeğine geçmez böylece.
Kayıtlı Üye
Ben ilacı savunup kımyonu yok saymadım şekerin bebek ıcın zararlı oldgnu savundum dikkat edin yazdgıma.
Sizin benim yazdığımı dikkatli okumadiginiz besbelli.
O yazdiklarimdan boyle bir cevap gelmesi beni sasirtmadi gerçi.
Bence siz benim yazdiklarimi okumayin artık. Çünkü yardim isteyen bir arkadasimizin konusu dagiliyor.....
Çocuğunuzla size sağlıklı ve mutlu gunler diliyorum.
Profosör doktorları bilginizle kuruttugunuz icin tsk eder iyi gnler dilerm

wingardium leviosaa
Kayıtlı Üye
youtubeden ayşe önerin gaz masajını deneyin doğru uygulamada işe yarıyor. Bebeğiniz altı aydan küçük kesinlikle birşey yedirip içirmeyin anne sütü yokluğunda da formül mama dışında. Birde her ağlaması gazdan değildir dokuz ay boyunca sizinle beraber yaşayan bebeğiniz yeni bir ortama alışırken sizi yanında istiyor kucağınızdan indirmeyin. Geçmiş olsun, anneliğin keyfini çıkarın.
❤+❤ = ❤❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Bana da gelecek için bilgi oldu, teşekkürler.
wingardium leviosaa
Kayıtlı Üye
Yenidoğan bir bebeğe şeker miiii!!!! Kimyon mu!!!!!!! Çörekotu mu!!!!!!!

Hepsi verilebilir bebege corek otu kimyon rezene ihlamur seker.bunlar gercekten cok iyi geliyor anneler tarafindan denenmis tariflerdir ve bebiklerde bu caylarla rahatlamislardir.