- 18 Ekim 2014
- 445
- 329
- Konu Sahibi senve bennn
bebeğimin doğmasına az bır zaman kaldı hazırlıklar bıttı sayılır fakat ateş olcer konusunda bebegı olan annelerden yardımlarınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğimin doğmasına az bır zaman kaldı hazırlıklar bıttı sayılır fakat ateş olcer konusunda bebegı olan annelerden yardımlarınızı bekliyorum
valla bılmıyorum kı ben hemşireyim önceden dedıgın gıbı ateş olcerler kullanıyoduk sonra sağlık bakanlığının yaptığı yonetmelıkte ateş olcerlerın hepsı alından ölçen temaassız ateş olcerlerın yerını aldı kalıbrasyonları duzgun yaptırdığımız zaman sıkıntı çıkmıyor bende temassız aldım bakalım ama en sağlıklısı kolyuk altına koyulan cıvalı dereceler cogu ınsan okuyamıyor ama benım öle bı sorun yok bı tanede cıvalı var ıkısnı de olcup karşılaştırma yapacağımTtalım marka olarak ok et bir şey söylyemem ama gittiğim bir bebek bakım eğitiminde klasik ateş ölçerlerden almamız gerektiğini doktor söylemişti. Bu alından ölçerler falan 1 derece farklı gösteriyormuş öyle dediler bize.
valla bılmıyorum kı ben hemşireyim önceden dedıgın gıbı ateş olcerler kullanıyoduk sonra sağlık bakanlığının yaptığı yonetmelıkte ateş olcerlerın hepsı alından ölçen temaassız ateş olcerlerın yerını aldı kalıbrasyonları duzgun yaptırdığımız zaman sıkıntı çıkmıyor bende temassız aldım bakalım ama en sağlıklısı kolyuk altına koyulan cıvalı dereceler cogu ınsan okuyamıyor ama benım öle bı sorun yok bı tanede cıvalı var ıkısnı de olcup karşılaştırma yapacağım
cıvalıyı okumak ıcın yıllarımızı verdık okulda olsun o kadar:)Aslında aından ölçerler çok pratik ama burda onu kullanana çok arkadaş var. Onalra da demişti yanlış ölçüm yapıyolardiye. Ben de civalı olandan değil de aynı şekilde kullanılan dijital olanlardan aldım. Eğer memnun kalmassam alından ölçer alırırm. Bu arada ben de cıva okuyamıyorum:)