- 26 Şubat 2025
- 37
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi melek_123t
-
Bizim bebekte 5-6 günde bir yapiyor hatta 4 kerede lavman yapıldı 10 güne kadar normal diyor doktor ama çocuğum hic rahat edemiyor kakayi yaptiktan sonra 2 gün iyi oluyo sonra aynı damlayı kullanmadim bi yakinimdada ayni sorun var o kullanmis ve yapmaya başlamış siz damladan memnun musunuzBende aynı konudan muzdaribim , 3 aylık bebeğim 5-6 günde bir yapıyor , en son çocuk cerrahına gittik , zamanla düzelecek dedi , çocuk doktorumuz turbiotik damla verdi onu kullanıyoruz şükür gaz çıkarıyor en azından , damlayı ne zamandır kullanıyorsun ? Sadece anne sütü mü alıyor
Ben bizim damladan gaz konusunda memnunum dediğiniz gibi kaka yapmayınca huzursuz oluyor , zamanla düzelecek diyorlar bol bol karnına ayaklarına masaj yapıyorumBizim bebekte 5-6 günde bir yapiyor hatta 4 kerede lavman yapıldı 10 güne kadar normal diyor doktor ama çocuğum hic rahat edemiyor kakayi yaptiktan sonra 2 gün iyi oluyo sonra aynı damlayı kullanmadim bi yakinimdada ayni sorun var o kullanmis ve yapmaya başlamış siz damladan memnun musunuz
Yarım saat ana kucağında durabilecek bir bebek değil :) ama Yinede koyuyorum onda da yapmıyor , yaylı hamak bile aldık yok aynıEvde anakucağı varsa sabah beslenmesinden sonra yarım saat anakucağına bırakın kaka yapmasını kolaylaştırıyor
Bebeğimde çok işe yaradı
Kaka tutuşunu denediniz mi bizde hep işe yarıyor bugün sadece öyle 3 kere yaptırdımYarım saat ana kucağında durabilecek bir bebek değil :) ama Yinede koyuyorum onda da yapmıyor , yaylı hamak bile aldık yok aynı
Yok o nasıl oluyor duymadım hiçKaka tutuşunu denediniz mi bizde hep işe yarıyor bugün sadece öyle 3 kere yaptırdım
Anne sütü mü mama mıMerhaba 46 günlük bebeğim var kakasını yapamiyor kabizda degil aslında yapınca cıvık yapıyor kaleidon damla kullanip memnun kalan var mi aranizda ya da başka onerisi olan çok caresizim
Anne sütü günde 1 kerede mama veriyorumAnne sütü mü mama mı
O zaman suyunuzu biraz bol tüketin günde 3 litre. Sütünüzün sulanması açısından. Ön süt sulu olur sonrası yağlı gelir normalde. Belki bundan dolayı da kabızlık olmuş olabilir.Anne sütü günde 1 kerede mama veriyorum
Emziriyorsanız biraz sütünüzü sapıp zeytinyağı koyun ya da mama veriyorsanız mamaya koyun çok işe yarıyor doktor demiştiMerhaba 46 günlük bebeğim var kakasını yapamiyor kabizda degil aslında yapınca cıvık yapıyor kaleidon damla kullanip memnun kalan var mi aranizda ya da başka onerisi olan çok caresizim
Önce sıcak suyun içine oturtun bebişinizi 10 dk falan bekleyin çıkartıp bir masaj yağı ile I love you masajı yapın karnına 5-10 dk sonra bu tutuş ile bekleyin 5 dk. Bizimki genelde ilk dk yapıyor. Hergün hergün zor bir rutin ama mecbur yapmayınca daha zor anlar yaşatacağı içinYok o nasıl oluyor duymadım hiç
Ek olarak hergün zeytinyağı içiriyorum bir çay kaşığıÖnce sıcak suyun içine oturtun bebişinizi 10 dk falan bekleyin çıkartıp bir masaj yağı ile I love you masajı yapın karnına 5-10 dk sonra bu tutuş ile bekleyin 5 dk. Bizimki genelde ilk dk yapıyor. Hergün hergün zor bir rutin ama mecbur yapmayınca daha zor anlar yaşatacağı için
Daha da yapamadı ağlayıp krize girdiğinde susturamıyorsam kıvranıp duruyorsa kulak pamuğunu zeytinyağına bandırıp popo deliğini uyarıyorum. Ama çok zorda kalmadıkça önermem çünkü alışkanlık oluyormuş.
Emziriyorsanız biraz sütünüzü sapıp zeytinyağı koyun ya da mama veriyorsanız mamaya koyun çok işe yarıyor doktor demişti
Onuda yapıyorum ama işe yaramiyorEmziriyorsanız biraz sütünüzü sapıp zeytinyağı koyun ya da mama veriyorsanız mamaya koyun çok işe yarıyor doktor demişti
Onuda yapıyorum ama işe yaramiyorErsk
Bende gece yaşıyordum o problemi.bir kaç ay sonra geçti.gecer merak etme bağırsakları yeni yeni kendine geliyorOnuda yapıyorum ama işe yaramiyor
Çok rahatsızlandıgi için çaresiz kalıyorum bendeMr
Bende gece yaşıyordum o problemi.bir kaç ay sonra geçti.gecer merak etme bağırsakları yeni yeni kendine geliyor
Bununla ilgili mesajlar var YouTube'da canım ben yapıyordum işe yarıyorduBununla ilgili mesajlar var YouTube'da canım ben yapıyordum işe yarıyorduÇok rahatsızlandıgi için çaresiz kalıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?