Bebeğim koltuktan düştü :(

Anneyim Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
99
69
36
Slm bayanlar kizim uc aylik ve gunduz uykusu hic yok denecek kadr az. Ayagimda sallayip koltuga biraktim, islerimi yapmak icin mutfaga girdim. Yaklasik 15 dk snra yavrumun ciglik atmasi ile odaya girdim bi baktim cocuk yerde cirpiniyor. Hemn kucagima aldim o an kac kez Allah dedim bn bile hatirlamiyorum. Neyseki kucagima alir almaz sakinlesti. Aradan bir saat filan gecti suan keyfi yerinde fakat gozlerini ovuşturuyor uyumasinda bi sakinca var mi? Icim icimi yiyor yinede bi doktora gotursem mi diye...Allah korusun kafa bu hafife alinmaz. Cunku sirt ustu dusmus kafasinin arkasi hafiften sismis suan uyutmamak icin direniyorum. Ne dersiniz ne yapayim? Rabbim kimseyi evladi ile sinamasin. Allah korusun bi terslik olursa ne gibi belirtiler gosterir yardim edin lutfennn...

Slm bayanlar kizim uc aylik ve gunduz uykusu hic yok denecek kadr az. Ayagimda sallayip koltuga biraktim, islerimi yapmak icin mutfaga girdim. Yaklasik 15 dk snra yavrumun ciglik atmasi ile odaya girdim bi baktim cocuk yerde cirpiniyor. Hemn kucagima aldim o an kac kez Allah dedim bn bile hatirlamiyorum. Neyseki kucagima alir almaz sakinlesti. Aradan bir saat filan gecti suan keyfi yerinde fakat gozlerini ovuşturuyor uyumasinda bi sakinca var mi? Icim icimi yiyor yinede bi doktora gotursem mi diye...Allah korusun kafa bu hafife alinmaz. Cunku sirt ustu dusmus kafasinin arkasi hafiften sismis suan uyutmamak icin direniyorum. Ne dersiniz ne yapayim? Rabbim kimseyi evladi ile sinamasin. Allah korusun bi terslik olursa ne gibi belirtiler gosterir yardim edin lutfennn...
Oyy çok küçükmüş, 3 aycık. O kadar küçük bebeler yatarken dönüyor mu ki? Rabbim korusun.

Buradaki bebeğim düştü bişey olur mu konularına da hastayım gerçekten!
Arkadaşım şişlik var diyorsun, biz şimdi sana bişey olmaz içini ferah tut desek sen de gitmesen bebeğe allah korusun bişey olsa bunun vebali kime olacak?
buradan sana verebileceğimiz tek tavsiye forum okuyarak vakit geçireceğine hiç olmazsa çocuk doktorunu araman ya da götürmen olabilir. Geçmiş olsun..

Geçmiş olsun.. Gözlerinde kayma vs, yoksa, kusma yoksa ,hal ve hareketlerinde değişiklik yok ise. hareketsizlik yaa uykuya meyil gibi bir şey yok ise bir sorun olmaz canım ama yinede 1 saat daha uyutma istersen .kafasına keşke soğuk bişeyler koysaydın şişmemesi için..

hassas olduğu için şişmiştir ama tabikide kontrol amaçlı götürün .yattığı yere yastıklarla set yapsaydnız keşke ya da yatağına götürseydiniz

Canım merak etme bi problem olsaydı kusardı ya da keyifsız halsiz olurdu.. 2 tane büyüttüm ve çok kez düştüler yataktan koltuktan..

hiç birşeyini hafife alma bebişinin ne olursa olsun doktora git için de rahat eder hem de kontrol olur

Muhakkak doktora götürün şişmiş de zaten, böyle küçük yaşlarda düşmeler ilerde pek çok sorun yaratabiliyor. Hatta bir ailemin bir tanıdığının kızı bu sebepten epilepsi olmuştu. İhmale gelmez ufak bebek götürün bir muayene etsinler gerekirse röntgen çekilir. Çok geçmiş olsun. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

Uyutmamanız gerekiyor 3 saat kadar. Kızım düştüğünde doktorumuza sormuştum, 3 saat uyutmayın, gözlemleyin, gözlerde kayma, kusma olursa acil getirin demişti ama kafasında şişlik var demişsiniz ne olur ne olmaz yinede bir götürün doktorunuza.
Çok geçmiş olsun.

Doktora git, sonuçta 3 aylık bi bebek konuşmaz etmez doktora git bence

kusma gözde kayma bayılma tarzı uykuya meyil olur tehlikeli durumlarda, kafatası henüz esnek olduğu için nispeten korunaklılar ama yerinde olsam bunları bir de doktordan dinlemek isterdim

Benim oğlumda 3 aylıkken karyoladan düşmüştü. Zemin marley di hani şu eskiden hep marley olurdu.
Ay güp diye bir ses geldi.. Allahım kimseye yaşatmasın aklımı oynattım.
O zaman safmıymışım ne hiç doktoru akıl edemedim. çok küçüktü yaşım ondan zahar:KK14:
Ama şükür rabbime hiç birşey olmadı. Siz bence bir doktora gidin nolur nolmaz

Böyle bir konuda burdaki hiçbir kimse yardımcı olamaz en acil kısmından doktora götürmenizi tavsiye ederim.Tutun ki ooo hiç bir şeyi yok geçer kim düşe kalka büyümedikii dedik veee çocugunuza bir şey oldu ALLAH korusun vebali kimin olacak.3 aylık bir bebek içinizin ferahlamasını istiyorsanız doğru doktoraaa hemde en acilinden doktor görsün

X