- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm cnm çok teşekkür ediyorum bilgilendirdigin içinGelmez canım 1 haftadan sonra verebiliyorsun ama şekersiz
Deniycm bakalım nasıl oluckTmm cnm çok teşekkür ediyorum bilgilendirdigin için
Evet cnm haftaya bir sormak lazimAklına takilani yaz kağıda gittiğinde druna ya da ebeye sorarsın.
Offff aynen öyle birde onun mücadelesi varÇok söyleyen olur. AA duymuyor mama ver, çok yedirmissin zırt pırt emzirme, kucağa alıştırma, ay bu ne minicik, kilo almıyor mı bu. ... Kulak tikacina ihtiyacın olabilir.
Bacaklarını karnına cektigimde de faydası oluyorDizine veya koluna düz üstü yatırıp sık sık, mide sancısı varsa iyi gelir. Ama sakın o şekilde yatağında falan bırakma.
Güzel söylüyorsun ama yüzü morariyor almadığım zaman aglamaktan çocuğun mecbur kaliyorumAğladığı zaman almayacaksiniz.
Uzandığı yerde masaj ve telkinlerde bulunun ısrarla. Inanin alisiyorlar sebat gosterildiginde.
Benimki de aynıİki bacağı kaldırıp popoyu siliyiruz ya altını alırken, benimki onu çok severdi, ne pirtlatirdi.
Aynen cnm yoksa sinirden kendi içinde patliyorsunKilo takibin en önemlisi. Yeterli kiloyu alıyorsa boşver. Soruna yaşını söyleme bile. 1 aylık de nolcak. Dolmuşta, durakta bile akıl verecek hanım teyzeler olur, duyma.
Yaptım cnm onu ama suan yapmıyorum hemen ağlıyor çıkarıyor zatenBen de aksine 4.aya kadar her agladiginda alınması gerektiğini savunanlardanim. Bir de hafif de olsa kundak yapıyor musun?
BideYaptım cnm onu ama suan yapmıyorum hemen ağlıyor çıkarıyor zaten