bebeğim makat gelişi duruyomuş..

aresim

prensesim ben !
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
362
3
96
42
Samsun
arkadaşlar dün hastaneye kontrole gittim.sat'ne göre 35 hatalık hamileyim bundan 20 gün önce kontrole gittiğimde dr.bebeğim için kemik yapısının çok iyi oldugunu 2043gr oldunu 2 hafta önden gittiğini söledi.dün gittiğimde ise bebeğin makat duruşundan dolayı kaval kemiğinde ölçüm yapamadı buda haftasını ve kilosunu belirleyemedi en son artık görebildiğimiz kadar dedi ve bebeğim 33 haftalık 2107gr cıktı biliyorum ölçümden dolayı eksik cıkıyor ama cok canım sıkıldı çünkü poposu ve bacakları sıkışmış hareket etmiyor daha dönmez dedi bebek içimde nasıl sıkışıyor anlamadım bide bebeğini popodan tutup alacağız ayaklarını uzatmıcak bize dedi yaa aklım cokk karıstı kızlar daha 25 gün var doguma bebek hep aynı sekilde mi kalacak bide ben deli gibi netten baktım bebeğin makat gelişiyle olan sezeryan videosuna cok etkilendim bebeğin kafası takılıo zor cıkardı dr. ve öle bi sallıoki bebeği öldü sanıo sanırım moralim alt üst..
başına böle bir olay gelen var mı yada duyan..bebeğime bişe olmaz dimi?

sykma canini canim 37 haftasina kadar dönebilir bebek benimki doguma 3 gün kala döndü
hersey allahtan canim ayrica sezeryannda pek sorun olacagini sanmiyorum her halukarda cikariyorlar bebegi
zaten genelde sezeryan bebek dönmedigi zaman olur ayrica 33 haftalik hamileyim demissin neden 25 günün var doguma anlamadim ???

pardon 35 haftalik demissin ben yanlis görmüsüm allahim sag saglim bebegine kavusmayi nasip ettsin
ayrica bisey daha diyim usg pek belirleyemiyorum bebegin kilosunu canim benim oglum 3500 gramm demislerdi ama 2700 gramm dogdu
kizimdada tam tersi cok kücük dedi ama 3 kilo dogdu kendine stres yapma derim canim

herkes öle dior bakalım bu c.tesi tekrar gidecem umarım görebilir bacagını :) saol cnm cvbın için..

benm de 35 haftalıkken tersti cnm ben de araştırdım ve şöyle bir şey yaptım yere sırt üstü yattım kalçalarımın altına yastık koydum başımın altına yastık koymadım .yaklaşıkı 45-60 derce kadar yükselttim kalçamı yukarıya doğru kaldırdım. 5 dk kadar sonra bebğ-imin döndüğünü hissetm dokotra kontrole ggtm ertesi gün doktor dönmüş dedii.o zamndan beri normal pozisyonunda artık. sende bir dene derim

Canim aradan uzun zaman gecmis biliyorum ama bende de ayni sorun var. Bebegim makat gekis ve bu beni istemsizce korkutuyor. Bebiside bi sıkıntı olmadi değil mi nasildi dogumun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…