Bebeğim mamayı bıraktı :( ben ne yapacam şimdi

karpetegi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
15
0
40
2,5 aylık oğlum var ve 3 gün önce mamayı bıraktı :KK43: Sütüm yetmiyordu mama veriyordum. Şimdi sadece süte kaldım ve çoğu zaman boş memeyi çekip duruyor. Doyup doymadığını da anlamıyorum. Sütü bıraksa bu kadar üzülmezdim :KK43: Mamayı tekrar alır mı? Doydugunu nasıl anlarım?

2,5 aylık oğlum var ve 3 gün önce mamayı bıraktı :KK43: Sütüm yetmiyordu mama veriyordum. Şimdi sadece süte kaldım ve çoğu zaman boş memeyi çekip duruyor. Doyup doymadığını da anlamıyorum. Sütü bıraksa bu kadar üzülmezdim :KK43: Mamayı tekrar alır mı? Doydugunu nasıl anlarım?
Bnm.kizimda mamayi almiyo hos ben taraftari degildimde milletin.baskisindan.kurtulmak.ici aldik bebegimin.boyu uzun aslinda kilosuda ii anne sutunun.yerini hicbir mama alamaz hastaliklara karsi daha direncli olurlar bnm kizim bu ayin 11de 2 . Ayini doldurdu cok sukurr haftalik kilisu baktr bence saglik ocaginda gazinida cikariyorsa sorun yokturr

Gazını çıkarıyor aslında emiyor ama bazen bos memeyi cekiyor. Mama alinca 3 saate anca acıkıyordu simdi her saat basi emiyor neredeyse. Yatirmadan once bos memeyi emdi uyudu. Kansekeri falan dusmesinden korkuyorum. Yarin doktorunu ariyacam

Gazını çıkarıyor aslında emiyor ama bazen bos memeyi cekiyor. Mama alinca 3 saate anca acıkıyordu simdi her saat basi emiyor neredeyse. Yatirmadan once bos memeyi emdi uyudu. Kansekeri falan dusmesinden korkuyorum. Yarin doktorunu ariyacam
Korkmayin bence allahin izniyle birseyi yoktur

Anne olmak çok zor.. Acaba aç mı doydu mu sağlığı keyfi yerinde mi insan anne olunca anlıyor Allah kolaylık versin... Kaşıkla vermeyi deneyin belkide sütünüzle doyduğu için mama içmiyor dur...

X