Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 aylik bir bebegm war ilk zamanlar sutum yoktu emiyordu ama doymadgi icin mama takviyesde yapiyordm mecburen simdide sutum war ama sanirm mamaya veya biborona alisti emmiyor gogsume yaklastrdgmda agzini kapatiyor basini ceviriyor ac olsa bile emmiyor. Sadece gece 1kez uyku esnasında emer oldu artk boyle bir durum yasayip cozum bulan var mi ne yapmaliyim
Benimde aynı şeyle başım dertte kızım 3 aylık ama ben şimdiye kadar sadece anne sütü verdim ama nolduysa bi kaç gündür emmeyi unutmuş gibi sanki resmen ağzına bile almıyo göğsümü sütmde o kadar bolki napıcammı bilemiyorum

(
Üc dört ay civari bebeklerde böyle bir emme grevi yasanabiliyor.benim de nerdeyse 24 saat memede duran oglum o aylarda memeyi istemez oldu.tam dediginiz gibi kafayi ceviriyor agzina alip hemen geri birakip agliyordu.bende su sekilde emzirdim siz de deneyin belki faydasi olur.bebegi koltuga yatirip tabi basinin altina yastik koyarak yukardan gogsunuzu verip emzirin ben uzunca bir zaman öyle emzirdim bu sekilde aliyordu.kritik bir dönem emmiyor diye biberona yüklenilirse bebek emmeyi birakabilir
A new day, A new start...
Kayıtlı Üye
bebekler bir dönem o şekilde davranabiliyolar , sütünüzün olmadığını ya da emmek istemediğini düşünmeyin. etrafta ilgisini çekmeye başlayan şeyler çoğalıyor anneden başka yönlere odaklanmaya başlıyolar. emmiyor diye mamayı arttırmayın bırakın biraz acıksın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Üc dört ay civari bebeklerde böyle bir emme grevi yasanabiliyor.benim de nerdeyse 24 saat memede duran oglum o aylarda memeyi istemez oldu.tam dediginiz gibi kafayi ceviriyor agzina alip hemen geri birakip agliyordu.bende su sekilde emzirdim siz de deneyin belki faydasi olur.bebegi koltuga yatirip tabi basinin altina yastik koyarak yukardan gogsunuzu verip emzirin ben uzunca bir zaman öyle emzirdim bu sekilde aliyordu.kritik bir dönem emmiyor diye biberona yüklenilirse bebek emmeyi birakabilir
Evet aynen oylede yaptm biboron gibi algilayp emdi biraz ama artk oylede emmiyor:'(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Benimde aynı şeyle başım dertte kızım 3 aylık ama ben şimdiye kadar sadece anne sütü verdim ama nolduysa bi kaç gündür emmeyi unutmuş gibi sanki resmen ağzına bile almıyo göğsümü sütmde o kadar bolki napıcammı bilemiyorum

(
Sutunuz bolsa emmiyor diye mama vermeyin biliyorm kilo mu kaybdck ac mi diye icimiz sizliyor veriyorz ama mamaya alistkca dahada zorlasiyor emzirmek bir muddet sabrdn ben calistgm icin sagdigm sut yeterli gelmiyordu mecburen mama takviyesi yaptm siz evdeysenz iyice acikmasini bekleyp emzrin
Sutunuz bolsa emmiyor diye mama vermeyin biliyorm kilo mu kaybdck ac mi diye icimiz sizliyor veriyorz ama mamaya alistkca dahada zorlasiyor emzirmek bir muddet sabrdn ben calistgm icin sagdigm sut yeterli gelmiyordu mecburen mama takviyesi yaptm siz evdeysenz iyice acikmasini bekleyp emzrin
Mama hiç düşünmedim aslında bırakırsada sağıp veririm dedim hep bakalım idrar yollarında iltihap çıktı ondandr inş ilaç tedavisi verdi doktor uyku aralarında emiyo şimdi sadece
Ben de foruma girdim.ayni konuyu acacaktim.oğlum 100 günlük şuana kadar memeye yapisik yasiyordu.şimdi memeye yaklasmiyor.memeyi gorunce Çiğlik cigliga bagiriyor.uyutup verebiliyorum.birakacak mi acaba. Çok korkuyorum.ama butunn arkadadlarim aynisini dedi dördüncü ayda boyle bir kriz yasiyorlarmis. Emmedigi için uzuntumden sutum de cekildi.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
benımde kesılıyor sutum göğüslerim artık hiç sert degıl saatlerce sağmasam bıle öylesıne damlamıyor bıle malesefff
merhaba arkadaşlar,
slikon göğüs ucu deneyin derim. biberon sanıp tutuyorlar...