Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bebeğim 10 aylık bi anda öksürmeye başladj ve burnu akıyo doktora 1 hafta üst üse götürdüm ciğerleri temız bişeyi yok dıyolar ben nasıl geçircen bu hastalığı yardım edin
Acaba alerjik birşey mi, benim alerjik astımım var Birşeyler tetiklediğinde öksürük ve burun akıntım bir süre geçmez, tabi bebekler de de aynı durum olur mu bilemiyorum Çok geçmiş olsun
Acaba alerjik birşey mi, benim alerjik astımım var Birşeyler tetiklediğinde öksürük ve burun akıntım bir süre geçmez, tabi bebekler de de aynı durum olur mu bilemiyorum Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun, 9 aylık bebeğim de yaklaşık 5 gündür böyle, sanırım yaz gribi salgını var. Acile götürdüm sadece balgam sökücü ve alerji şurubu verdiler onunla biraz hafifledi ama burun akıntısı devam ediyor maalesef