bebeğim olması gerekenden büyük

boncuklu gelin

Umutlu
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
989
1.445
arkadaşlar bunu yaşayanınız var mı?..benim bebeğim ultrason ölçümlerinde 5 gün büyük çıkıyor..ilk başlarda 3 gündü şimdi 5 güne çıktı..doktorlar bir sorun olmadığını,sağlıklı olduğunu söylediler...ince eleyip sık dokumak istemiyorum aslında,,yeterki sağlıklı doğsun bebeklerimiz inşallah..

Bi sıkıntı olarak duymadım ben hiç benim kızımda iki hafta geç geliyordu Aksine. Doktor iki hafta sürenin sıkıntı olmayacağını demişti İleri yada erken

5 gunden bisey olmazki, iyi geliisyor demekkki
hep boyle giderse doggdugunda toplu bi bebek olabilir ( 4 kg civari ama bu bi arti bence 1 aylik çocuk gibi oluyor elinizde bakimi kolay olur : ))

Ultrason değeri her zaman doğru sonucu vermez.haftanın yanında(+-) yazar yani oradaki haftadan 1 hafta eksik yada fazla olabilir aşağı yukarı manasında 5 gün fazla olması bir sorun değil yani

arkadaşlar bunu yaşayanınız var mı?..benim bebeğim ultrason ölçümlerinde 5 gün büyük çıkıyor..ilk başlarda 3 gündü şimdi 5 güne çıktı..doktorlar bir sorun olmadığını,sağlıklı olduğunu söylediler...ince eleyip sık dokumak istemiyorum aslında,,yeterki sağlıklı doğsun bebeklerimiz inşallah..

Bizim velette 4-5 gun önden gidiyormus:) , bu kadar da sıkıntı olmaz dedi doktor

5 gunden bisey olmazki, iyi geliisyor demekkki
hep boyle giderse doggdugunda toplu bi bebek olabilir ( 4 kg civari ama bu bi arti bence 1 aylik çocuk gibi oluyor elinizde bakimi kolay olur : ))

Toplu bir bebek olmasi her zaman avantaj olmuyor maalesef tatlim, dogumda zorluklari olur ve cikmayabilir hatta.

Senin yiyen 5 gün benim kafa ve bacak boyu 1 hafta göbek cevresi 2 hafta önde minik obur bir oğlum olacak hiç sorun olmaz dedi doktor zamanla düzeliyormuş:)

Benim de baş çevresi 4 gün karın çevresi 6 gün bacaklar 10 gün ilerde bi sorun görmedi doktorum. uzun boylu olucak belki de :KK51:

Gayet normal bişi.. Geriden de gelebilir belli gün kadar ileriden de gidebilir.. Doğuma kadar kendi günlerine toparlıyorlar genelde..

Benimde bi hafta ileriden gidiyor Cnm doktor bunun iyi bisey olduğunu bebeğin daha çabuk geliştiğini yalnız doğumun bi kaç gün daha erken olabileceğini söyledi. SAT a gore Doğumum 9 ocakken şimdi 2 ocak görünüyor ultrasona gore :)

X