bebeğim olsun istiyorummm :(((

hiraminelim

ALLAHIM SEN BİLİRSİNN ...
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
1.734
782
mrblar anne ve anne adayları artık benimde bebeğim olsun istiyorum 1 seneyi geçmesine rağmen hiç bi sorun olmadığı halde gebe kalamıyorum..ayrıca çok düzensiz bi adet dönemim var 35,40,50 günde bir adet gördüğüm zaman olıuyor ve ben yumurtlama dönemimi hesaplayamıyorum doktorda hiç bi düzenleyici vermedi ölee devam ediyor yıllardır.. ne yapacağımı şaşırdım inanın bu ay ki adetim (14.03.2015 22.03.2015) bu durmda ne zamn ilişki ve ne sıklıkla olması gerekiyor.benim gibi düzensiz adet görüp hamile kalanlar bilgilerinizi bekliyorum ......

ahh cnm benimmm Allah tez zamanda nasip etsin bebek

biliyorum beklemek çok zor ama inşallah bir gün olur bak sorun da yokmuş

cnm ben 26 günde bir adet görüyordum doktorum adetin başlangıcından 10.gün ile 18.günler arası yumurrtlama günleridir degerlendir demişti

senin adet döngün farklı sana tavsiyem ovulasyon testi kullanman

yine bu forumda senin gibi bir arkadaş vardı adet döngüüsü uzun olan ovulasyın testi ıle hamıle kaldı

bu forumda konu var o tesstlerin kullanımıyla ilgili

inşallah tez zamanda kavuşursun bebegıne

mrblar anne ve anne adayları artık benimde bebeğim olsun istiyorum 1 seneyi geçmesine rağmen hiç bi sorun olmadığı halde gebe kalamıyorum..ayrıca çok düzensiz bi adet dönemim var 35,40,50 günde bir adet gördüğüm zaman olıuyor ve ben yumurtlama dönemimi hesaplayamıyorum doktorda hiç bi düzenleyici vermedi ölee devam ediyor yıllardır.. ne yapacağımı şaşırdım inanın bu ay ki adetim (14.03.2015 22.03.2015) bu durmda ne zamn ilişki ve ne sıklıkla olması gerekiyor.benim gibi düzensiz adet görüp hamile kalanlar bilgilerinizi bekliyorum ......
canım inşallah biran önce çocuk sahibi olursun sende bu duyguyu tadarsın dua edecem senin için onun dışında benimde adetim düzensizdi 40 45 günde bir adet olurdum sana önerim günde iki bardak soğan suyu iç ve güvendiğin bi doktora düzenli git bendede tek sorun adetimin geçmesi ve o yüzden oluşan kistlerdi tedavi oldum bu ikinci gebeliğim ikisindede aynı tedavi klomen +çatlatma iğnesi doktorum ilişki günlerinide söylüyodu doktorunun iyi olması çok önemli

semraannem keşke içebilsem o sağan suyunu kaç kere denedim çok afedersin kusuyorum hemen bi yudumda bile midem almıyo onu dokunuyor sanırım normaldede soğan pek yiyemem ,kist falan da yok temiz .ben herşeyi kafama çok takan biriyim doktorum da demişti sitres çok önemli bi etken gebe kalmada diye sanırım bende ölee ....

ahsencim tşk ederim ilgine ama bulamdım o formu ya link yada konu yazarmıısn rica etsem

X