• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim otomobile binmek istemiyor

mavisuhelp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
4
0
86
Bebeğim otomobile aylardır binmek istemiyor. Araba tutuyordu ama yinede biniyordu en son bindiğimizde kustu ve sonra binmek istemedi yanına yaklaşınca çok ağlıyor kasıyor kendini içine bindirdiğimizde çok ağlıyor . Ne yapacağımızı şaşırdık. Oto koltuğunu eve getirdik ona oturuyor oyuncaklarını koyuyor oynuyor . Araba ile ilgili bişey dediğimizde düt düt diyor ama yanına gidince arabaya binmek istemiyor . Kızım 22 aylık bu şekilde olanlar yazarsa benimle paylaşırsanız nasıl yol izleyelim zamanla aşarmıyız

Sizinde bu şekilde zorlayan ağlayan binmek istemeyen küçük bebeğiniz varsa bana deneyimlerinizi paylaşın

Bir bilgim yok ama gitmeyi çok isteyeceği bir yerin videosunu izletip araba ile oraya gideceginizi söyleseniz. Hatta babası arabayla gidip ordan görüntülü arasın istersen arabayla seni de götürebilirim vs desin. Büyük bir oyuncak mağazası olur ya da avm lerce bulunan oyun parkları. Tabi en önemlisi bu sefer bindiği zaman midesi bulanmamalı ki tekrar binmek istesin bu kısımda doktor ile görüşüp bu durum için ilaç kullanabilirsiniz. Birde hamile iken görmüştüm yol tutanlar için bulantı bileklikleri var çocukta işe yarar mı bilmiyorum ama deneyebilirsiniz. İnşallah işe yarar

ssusam ssusam merhaba cevabınız için Teşekkürler
İnanın yaşamayan bilmez denedik hepsini evde düt gidelim tamam diyo arabaya yanaştıramıyoruz sonrasında. Zorla da bindirdik araba çalışmadan ama yine feryadı bastı indirdik . Çok duygusal birde daha 22 aylık ama herşeyi anlıyor aslında korkusu var . İlacı var dilde eriyen hap verdi dr umuz ama küçük diye kullanmadım arabaya binse kullanmam hemen . İnş zamanla alışır . Bileklik çok sıkıyor çok rahatsız etti çıkarttığımızda iz kalmıştı çok ağladı onu takınca canı acımış demek . Ondan onu kullanmıyoruz . İnşallah kendisi bir gün binmek isterse çok seviniriz ozmnda.

araç içi organizer alıp içine yeni oyuncaklar atıştırmalıklar kitaplar koyabilirsiniz. Belki renkli renkli değişik görünce merakından biner ve alışır

Merhaba yanıtınız için teşekkür ederiz evt onu deneyelim hiç bir şekilde arabaya yanaşmıyor daha küçük ama araba tutuyor diye binmek istemiyor diye anlatıyorum biraz

Back
X