- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Benim bebeğimde 6 ay 20 günlük aynı şekilde oturamiyor yıkılıyor ve bacakları titriyor basınca heyecanlanip gülerken kafası hala titrer tam sağlam tutamaz ama bunlar normal hemde çok normal daha çok küçükler bu kadar endiselenmenizi gerektirecek bi durum yok ki daha yeni destekli oturma dönemleri zaten ki uzun sürede oturtmayin
Icim ferahladi sahiden,buyuklerimiz abartiyor sanirim .
Ayy benim kv de aynı aynen onlar abartıyor bebeğim yeni yeni basmaya başladı ayaklarını geçen gün bana sana demedim ama bu çocuk basamayacak diye çok korktum diyor sadece güldüm geçtim sizde gülüp geçin[/QUOTE
Oylr yapiyorum cevap bile vermiyorum.Soylr yap boyle yap pirinc unu ver yemeklerine tuz at diyor delirmis
Sağına soluna önüne arkasına yastık koyarsın o aylarda zaten.
Düzgün oturamaması normal geldi bana da.
Ama keşke dememek için bi dra götürebilirsin.
6 aylik bebegim var oturamiyor ve kv hala yere basamiyor bu cocuk diyor. Basarken dalgalaniyor bacaklari vucududa oyle . One dogru yikiliyor oturdugunda. Kafasini bile heycanlaninca sallandiriyor sanki bas kontrolunde de sikinti var gibi.Bu durum beni endiselendiriyor. Ben mi abartiyorum ne yapmaliyim
Dert etme her bebek farklı oğlum 8 aylıkken oturdu 16 aylıkken yürümeden ve hiç emeklemeden koşmaya başladı İnan hepimiz gülüyorduk şimdi ise uyumak istemeden sadece koşuyor yürümeyi sevmiyor falan değişik bir kişi kendisi KuZum benim6 aylik bebegim var oturamiyor ve kv hala yere basamiyor bu cocuk diyor. Basarken dalgalaniyor bacaklari vucududa oyle . One dogru yikiliyor oturdugunda. Kafasini bile heycanlaninca sallandiriyor sanki bas kontrolunde de sikinti var gibi.Bu durum beni endiselendiriyor. Ben mi abartiyorum ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?