- 12 Temmuz 2015
- 248
- 127
- 33
- Konu Sahibi cantanem1907
Kizlar oncelikle herkese hayirli ramazanlar derdim cok buyuk sadece derdimi dokmek istedim uzun olursa yazım smdiden kusura bakmayin. 2 yil once evlendim, evlenir evlenmez hamile kaldim. Esim yanima geldi (yurtdisinda yasiyorum) her neyse sıkıntımız coktu yalan soyleyemem ben hamile olduugm icin ona cok ters davrandigim zamanlar oldu. Neyse boyle boyle dogum yaptm bebegim 3 haftalikken esim turkiyeye döndu ( kavga etmistik evi terk etti) aylarca bebegi ve beni aramadi sormadi. Ailem hep destek bana a dan z ye cocuguma herseyi aldilar cocugum prensesler gibi desem yalan olmaz bana da cok destekler ve bosanmamiz icn ellerinden geleni yaptilar ve bosandik. Bosandiktan sonra esimle bi sekilde iletisime gectik ( cocugum yanlis hatirlamiyorsam 6 aylikken esimle baristim) ama o buraya gelemicegini turkiyede kalmak istedigini bizim oraya gelmemiz gerektigini soyledi. Ailem buna tamamen karsi. Cok karisik anlatiyo olabilirm nolur kusura bakmayin. Neyse esimle bi plan yaptik bu yaz tatile gelcez biz geldigimizde esim ailesini alip gelicek ve ailemle konuscaklar. Ama ailem hayatta izin vermez beni bilmiyorum da imkansiz yani ben esimin ismini alamiyorum evde agzima ailem sildi bende ailemden cok korkuyorum. Bu arada tatile turkiyeye gitme durumu daha tam belli degil. Offf cikmazdayim kizlar bi yanda ailem bi yanda yeni evlendigim esim kizim 1 yasinda ne yapicam ailem turkiyede yasamami istemiyo diye esimden ayrilmak istemiyorum daha anlatmadigim atladigim seyler olabilir sorulariniz olursa cevaplarim kusura bakmayin uzun oldu..